Foto van een Schlüter Super 2000 TVL. Foto is geplaatst door SchluterMarco op 15-10-2017 om 17:45:45, met 19 reacties.

Schlüter Super 2000 TVL

SchluterMarco
Foto van een Schlüter Super 2000 TVL

Reacties

+2
schluterman
Blijft mooi zoon 8 pitter 👌
+2
valmet6400power
Geinig filmpje!
valmet6400power
Je zal het vast al ergens verteld hebben, maar hoe kom je aan zon kanon van een trekker in Nederland? Een 8 cilinder Schluter waarvan er maar een paar gemaakt zijn is echt super bijzonder 😲
SchluterMarco
@valmet6400power Ik heb hem inmiddels 8 jaar in bezit, hij kwam via handelaar Wim van der Kamp uit Lemelerveld, in Nederland terecht. Ik heb deze trekker later van mijn neef gekocht, hij heeft hem van die handelaar gekocht.
Fendt926Driver
@SchluterMarco mooi verhaal. Was de trekker toen goedkoper dan nu of waren deze beren altijd al ( hardstikke) duur.
Wat zou de trekker nu moeten kosten als iemand intresse had?
valmet6400power
@SchluterMarco
Je zat dicht bij het vuur dus 😁
Prachtig, had me op deze grijze zondag op YouTube even verdiept in schluter maar wat een kanonnen zitten daarbij joh, pfoe.. Is dit je droomtrekker? Of is er eventueel nog plek voor eentje erbij als je de loterij zou winnen.
+1
SchluterMarco
@Fendt926Driver De trekker was toen nog wel iets goedkoper in vergelijking met nu, maar tegenwoordig gaan de prijzen helemaal nergens meer over vind ik. Ik zie prijzen in Duitsland van 75k tot ver over een ton, zijn natuurlijk vraagprijzen, of het er ook voor gegeven word is altijd de vraag. Deze is overigens absoluut niet te koop!!
Fendt926Driver
@SchluterMarco mooi verhaal.
Kan me indenken dat je hem nooit weg doet. Zoek je nog meer schluters of wordt dat te duur voor de hobby?
Of gebruik je de trekker ( bijna) dagelijks
valmet6400power
@Fendt926Driver
Wat hij in de video zegt is deze te zwaar voor de kopeg (en waarschijnlijk overbemeten tenzij je een 6 meter kopeg hebt) en wordt deze voor de woel losgelaten 😄
+2
SchluterMarco
@valmet6400power En daar is die eigenlijk ook te groot voor, de breekbouten vliegen je om de oren. Toen het filmpje gemaakt is was de boerderij nog groter.
valmet6400power
@SchluterMarco
Eigenlijk zonde dat je maar 1 hectare hoeft te bewerken met de 2000.. Maar aan de andere kant kun je niet als particulier een dergelijk bedrag ff uit de mouw schudden 😄
Ben je nog wel werkzaam in de agrarische sector of dat niet meer?
SchluterMarco
@valmet6400power Ik ben monteur/voorman in de staalconstructie, wij monteren allerhande staalconstructies in heel Europa.
selten
@SchluterMarco
Dat is pittig wat anders dan landbouw haha!
valmet6400power
@SchluterMarco
Okee! Heb je dan nog wel elke avond tijd om nog even in de schuur te kijken?
SchluterMarco
@valmet6400power Nee, daar is niet altijd tijd voor, zeker niet als ik in het buitenland aan het werk ben.
+2
SchluterMarco
@Fendt926Driver De trekker is nu eigenlijk puur hobby, ik heb 1 hectare grond waar ik hem op kan gebruiken. Ik ben niet actief op zoek naar meer Schlüters of ik moet er 1 tegenkomen die prijstechnisch nog interessant is, maar dat kom je tegenwoordig bijna niet meer tegen.
+1
Schluterfan
@SchluterMarco

Om bij te bleiten (wenen) is het gewoon... Ze durven zelfs voor een S450 tegenwoordig al 10d vragen...
+1
SchluterMarco
@Schluterfan Vragen kan, het blijft de vraag of het ook betaald wordt?? Je kunt altijd zakken met de vraagprijs. Ik ken wel een voorbeeld waar ook, in mijn ogen, een veel te hoge prijs gevraagd word, handelaren hebben hem, volgens mij, een heel realistisch bod gedaan, maar daar word hij dus niet voor verkocht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 2000 TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!