Foto van een Case IH Farmlift 742 (Verreiker). Foto is geplaatst door Valtrapowerr op 15-10-2017 om 19:56:07, met 27 reacties.

Case IH Farmlift 742 (Verreiker)

Valtrapowerr
Foto van een Case IH Farmlift 742 (Verreiker)

Reacties

deutzgek
Is die van jullie zelf
Valtrapowerr
@deutzgek Ja dat is ie
Jasperfendt
Geitenmelk is mooi duur.
+4
Valtrapowerr
@Jasperfendt je heb net zelf een andere fendt gekocht dus wat zeur je.
Jasperfendt
@Valtrapowerr Haha honger
+1
Valtrapowerr
@Jasperfendt dan moet je wat eten 😉
deutzgek
Mooi ding hadden jullie al toen ik ben wezen doorzaaien zeker
Valtrapowerr
@deutzgek Ja klopt hebben we al een poosje
casepowers
Gekocht om de voorlader trekker te ontlasten? of omdat dit makkelijk werkt en een verreiker voor zulke dingen beter geschikt is?
Valtrapowerr
@casepowers Voornamelijk gekocht om uit te mesten. Dat is veel te zwaar voor een voorlader, zeker als je kijkt wat je met deze pakt, dat ga je bij lange na niet redden met een voorlader. Bijkomstigheid is wel dat de voorlader ontlast word maar dat was geen noodzaak het is vooral makkelijk omdat ik dan niet uit het land hoef te komen om voer te laden en met balen rijden laten we de trekker nu ook in het land.
Een flinke bak mest hangt er behoorlijk in, hefvermogen van 4,2 ton is geen overbodige luxe.
+1
HollandNew
Zozo, mooi ding hoor!
Je hebt er vast veel plezier van.
Valtrapowerr
@HollandNew dank je!
Jazeker vooral het zelf uit kunnen mesten is super, kan mooi op eigen tijd en kunnen snel schakelen. Dit jaar al paar keer gehad dat ze ineens mest konden hebben en dan mest je gauw uit dat lukt meestal niet om dsn de loonwerker er nog tussen te krijgen.
HollandNew
@Valtrapowerr

Ah kijk aan, dan is het de hoge investering snel waard 🙂
Valtrapowerr
@HollandNew Klopt, we hebben er best lang over nagedacht maar nog geen moment spijt van 😄
+1
Mooi ding
ken-adams
Is dit een gecamoufleerde verreiker van een ander merk of maakt Case zelf verreikers?
Valtrapowerr
@ken-adams Het is dezelfde als een New Holland LM verreiker. Eigenlijk hetzelfde als dat ze met de trekkers doen. De een is rood en de ander blauw.
SJB533
@ken-adams
Dit is geen inkoop, een aantal andere types zijn rode, respectievelijk blauwe, Dieci verreikers
Valtrapowerr
@SJB533 Ja dat klopt, maar dat is alleen de kleinste telg de Farmlift 525 of LM 5.25
ken-adams
@SJB533 Ik dacht inderdaad dat ik dat ergens gelezen had, maar wist niet meer van welk merk ze dan ook afkomstig waren.
HJ_
Mooi werk, wij hebben paar jaar geleden dezelfde keuze gemaakt alleen bij ons is het een grote minishovel geworden. maar mooi ding!
Valtrapowerr
@HJ_ Dat viel voor ons af omdat die voor ons te weinig toegevoegde waarde heeft ten opzichte van de voorlader. En dan doel ik voornamelijk op de hefhoogte. We wilden er evt. ook vrachtwagens mest mee kunnen laden en de mesthoop hoog opzetten. Jullie hebben daar een kraan voor toch? 😄
HJ_
@Valtrapowerr ja klopt ja hebben wij een kraan voor.. voorlader word bij ons stuk minder gebruikt alleen nog stro halen en kuilbalen op afstand en dan nog doen we bij huis de klem eraf en an de shovel.. dat lossen gaat 10x zo snel dan
Valtrapowerr
@HJ_ Ja bij ons wordt die ook wel minder gebruikt. balen en stro lossen gebeurd met de verreiker en dat gaat inderdaad een stuk vlotter!
newholland6640
Prachtige verreiker, wat een zicht naar rechts. Das bij de onze wel anders... 😃
Valtrapowerr
@newholland6640 Ja het zicht valt goed mee. Op een ander forum zag ik voor de aankoop al dat een andere veehouder deze verreiker aanprees op het goede zicht ten opzichte van andere merken die hij op proef had gehad. Rechts midden en achter blijft lastig bij een verreiker maar het zicht is opzich goed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Farmlift 742 (Verreiker) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!