Foto van een Magirus-Deutz Vrachtwagen de stal schoon laten spuiten om met de asbest vewijdering niet alles met de stozuiger langs te hoeven.Komen ze met dit slagschip. Een magirus deutz 310 met een V

Magirus-Deutz Vrachtwagen

Fendt926Driver
Foto van een Magirus-Deutz Vrachtwagen de stal schoon laten spuiten om met de asbest vewijdering niet alles met de stozuiger langs te hoeven.
Komen ze met dit slagschip. Een magirus deutz 310 met een V10 motor erin. Omgebouwd op vloeibaar aardgas om niet te veel rook uit te stoten.
Kon 35m uit de draaikrans werken.

Reacties

mike_v
Waarom op tractorfan en niet het speciaal daarvoor aangemaakte truckfan?
+7
Fendt926Driver
@mike_v omdat ik dacht dat misschien meer tractor liefhebbers nog asbest daken hebben en dan voor veel minder geld klaarzijn met schoonspuiten dan de maan mannetjes met een stofzuiger die elke gording schoon moeten máken
+1
mike_v
Nou @Fendt926Driver, als dat de reden zou zijn dan had je ook wel even het bedrijf kunnen vermelden ... Volgens mij zit er een andere reden achter maargoed.
Fendt926Driver
@mike_v ok. welke reden dacht jij dan dat er achter zou zitten?
ik ben me eigenlijk van geen kwaad bewust
Fendt926Driver
@mike_v kun je toch even de reden noemen. Want ik vindt tf een super site en wil het zeker niet verzieken voor anderen.
Maar ik kan niet wat veranderen als ik niet weet wat er fout zou kunnen zijn
casejxu

(klik om te vergroten)

Kom je nu pas mee. Hebben net 2 weken terug alles weg laten halen
+1
Jasperfendt
@mike_v Omdat daar geen ene veeboer op kijkt, op tf wel
mike_v
Wat is dat voor onzin @Jasperfendt. En als dat niet zou zijn, zorg dan dat ze daarop gaan kijken. Post daar wat meer interessante foto's, video's, topics, ... op en dan komen de kijkers vanzelf.

Wel top dat jij reageert. Zoals bijna altijd ... 🤔
+2
Husqvarna
@mike_v
Boeren.nu kijkt ook gene hond meer op, je kunt er wel wat foto's plaatsen maar als niemand reageert dan laat je dat wel. Is ook een beetje dubbel met Prikbord er nog bij.
mike_v
Dat is geen reden om tractor dan vol te gooien met dingen die totaal niets met landbouw te maken hebben @Husqvarna. Zelfde met die kraan die nu op de startpagina staat.
+1
mike_v
Lees mijn eerste reactie nog eens @Fendt926Driver.

Quote Reactie van @mike_v:
Waarom op tractorfan en niet het speciaal daarvoor aangemaakte truckfan?

Op een golf-forum ga je toch ook niet vragen hoe je een strike gooit tijdens het bowlen?
Jasperfendt
@mike_v op een golf forum vragen ze mischien ook wel wat voor auto ze moeten hebben om naar de golf baan toe te moeten.
mike_v
Niemand heeft jouw wat gevraagd @Jasperfendt. Als je onder één hoedje wil spelen met onze anonieme Fendt-rijder, ga dan wat via privé berichten chitchatten.
Fendt926Driver
@mike_v als jij jou er aan ergert ga ik in overleg met alex of hij de 4 fotos over kan zetten op truck fan anders kan ik ze altijd nog verwijderen
mike_v
Jij kan zoals je zelf zegt ze ook verwijderen en op het juiste forum zetten @Fendt926Driver. Zoals ik eerder al zei en dat vond/vind jij (en het merendeel van de leden hier) ook; Truckfan is voorlopig een "dood" forum. Daarom post niemand daarop. Als we allemaal wat meer gaan posten komt het volk vanzelf daar naartoe (Hopelijk met wat extra reclame ook van buiten Tractorfan).
Zolang we alle vrachtwagenfoto's op Tractorfan posten, zal Truckfan voor altijd een gemiste kans van @Tinus/@Alex Miedema blijven omdat het nooit van de grond komt.
Alex Miedema
@mike_v deze foto staat al op truckfan 😄 de beide TF's delen een database.
mike_v
Maar hij is geupload op Tractorfan @Alex Miedema? Anders stond hij hier niet op de startpagina. Of hoe zit het systeem dan juist in elkaar?
Alex Miedema
@mike_v voor de technische details moet je bij Tinus zijn, maarik ben niet van truckfan afgeweest om deze reacties te plaatsen in ieder geval
SJB533
@Alex Miedema
Jij plaatst je foto's van landbouwmachines ook niet via Tractorfan.nl?
Alex Miedema
@SJB533 verschilt, soms gaan ze via truckfan online inderdaad. merk je niks van.
SJB533
@Alex Miedema
Behalve het logo?
Alex Miedema
@SJB533 nee zelfs dat niet.
+1
Alex Miedema
@SJB533 alles zit in één grote database. De sites zijn één. Je kijkt alleen door een ander raam naar hetzelfde object maar het object blijft exact hetzelfde.

Of je nu door de voordeur of door de achterdeur gaat, binnen is binnen.
Fendt926Driver
@Alex Miedema maar als ik hem nu verwijder op tf gaat die dan ook van truckfan af of blijft die daar dan wel staan?
Vindt de foto niet verkeerd maar als mensen zich er aan storen mag die er van mij volgende week wel af
+2
Alex Miedema
@Fendt926Driver het is dezelfde foto. weg op tractorfan is ook weg op truckfan. Je kunt hem ook weghalne en danvia truckfan opnieuw uploaden. Daar maken minder mensen zich druk om wt er op de frontpagina staat 😛
SJB533
@Fendt926Driver
Als ik @Alex Miedema ban op Tractorfan.nl, is er op Truckfan.nl ook geen admin meer 😂
+3
jan-reitsma
@mike_v Mooi foto toch wat zit je nou moeilijk te doen. Grootste gedeelte hier zijn veehouders waarvan een gedeelte een ander dak moet. Leuke manier om over te brengen dat je het ook zo kunt schoonmaken. Controleer je alle foto's even waar niet een trekker op staat? Mag gras nog wel op de foto? Of een stal?
walker1
Daar heb ik nog goede jeugdherinneringen aan, een Magirus brandweerwagen. Pa heeft jaren bij vrijwillige brandweer gezeten en ze hadden hier vroeger ook een Magirus, weliswaar geen ladderwagen, maar een blusvoertuig. Als klein manneke heel wat keren mee mogen rijden. Vroeger kon ook echt alles bij de vrijwillige brandweer. Volgens mij waren ze elke zaterdag wel aan het rondrijden met de Magirus. Inmiddels is die auto al 25, of misschien al wel 30 jaar weg, maar ik heb het altijd een mooie auto gevonden.
brandweerbeuningen.nl/images/voertuigen/…
Husqvarna
Ook wel makkelijk, een hoogwerker moet eerst op de dieplader, of zo'n ding op een aanhanger maar die kun je niet zo gauw verrijden uitgestrekt. Ook iets goedkoper deze, en reikwijdte is ook wel een voordeel.
hermanjohndeere
Opt werk gewoon met de hoogwerker gedaan. Scheelt wel dat die er gewoon staat.
verwijderd
Fendt926Driver
@ komt heat guard 50 op de ene kant. Dit zijn lichtplaten met wel licht doorlaten en geen warmte. De rest gewoon swv golfplaten
casejxu
@Fendt926Driver waarom geen sandwich panelen?
Fendt926Driver
@casejxu kost bijna het dubbele en heb je nog geen daglicht in de stal. En ze hebben al 22 ton golfplaten geleverd dat zijn nogal wat vierkante meters...
casejxu
@Fendt926Driver aha. Onze stal/werkplaats/machineberging word rondom geïsoleerd met sandwich panelen. Maar dat komt ook omdat we gebruikte schuur neer gaan zetten. Het dak hadden we sowieso met sandwich panelen gedaan
geerts 88
Wat een discussie om niks. Beter zo'n topic met nuttige informatie/tips. dan een topic over een dextra waar je niet goed van word.
+2
walker1
@geerts 88 Als het nu de 386e mesttrailer was, dan zeg ik ja, die is mooi voor truckfan, maar een mooie klassieker als een Magirus mag gewoon geplaatst worden 😁
mike_v
Dus als ik straks een mooie fiets zie in het midden van de stad @walker1, dan mag ik die posten? Gewoon omdat ik hem mooi vind ookal heeft het 0,0 met landbouw te maken?
+5
walker1
@mike_v Van mij wel, als er dan ook nog een knappe jongedame op fietst, dan krijg je nog een duimpje ook.
mike_v
Top @walker1, maar vraag dan wel even aan Tinus om de titel van de site te veranderen naar dumpaljefotoshier.nl.
+4
Henk 1120
@mike_v Even door jou foto's gebladerd, die er zeer goed uit zien, maar vond bijvoorbeeld ook deze foto, waar je dezelfde discussie op los kan laten.... Denk, dat we deze discussie maar moeten beeindigen 😉 tractorfan.nl/picture/986034/…
Jasperfendt
Fendt926Driver
@Henk 1120 ik heb ook al aangegeven dat ik me beter bewust ga worden wat te plaatsen op tf.
Voorop stellend dat ik zeker niet de discussie wil aanwakkeren staat er op tf wel gewoon een keuze voor magirus deutz vrachtwagens.
Maar misschien is dat door de combinatie met truck fan
+1
walker1
@Henk 1120 @mike_v mooie vrachtwagen, kan ook wel op dumpaljefotoshier.nl 😄
mike_v
Quote Reactie van @Henk 1120:
... deze foto ...

Die hoort inderdaad ook gewoon op Truckfan Henk. Zal in der tijd onder de ctrl + A gevallen zijn en zonder verder nadenken ingevoerd zijn geweest.

Discussie beëindigen? Waarom? Er is niets mis met gezonde meningsverschillen. Zolang er niemand begint te roepen of onnodige reacties tussen begint te posten om toch maar iets te kunnen reageren (Ja @Jasperfendt, dit is naar jouw). Daar kan de wereld (lees; website) enkel beter van worden 😉 .

@walker1, zodra Tinus de website opstart wordt hij er als eerste op gepost! 😜
+2
Husqvarna
@mike_v
Je ziet toch dat ie op het voerpad rijd, dan is het toch een landbouwvoertuig, net als die Volvo, die rijd toch ook op het land. Of mogen we straks ook geen shovels en zelfrijdende bietenrooiers meer plaatsen.
mike_v
@Husqvarna 🙄 Again, als een fiets op stal staat hoort die ook niet op Tractorfan ...Maar blijkbaar wil het merendeel van de leden hier gewoon een stort maken van foto's die totaal niet relevant zijn.
Husqvarna
@mike_v
Nou wat vind je hiervan dan:
tractorfan.nl/pictures/type/…
mike_v
Kijk eens naar dat logootje @Husqvarna. Die zijn geüpload op Truckfan. Beetje verder kijken dan de neus lang is voor je een reactie post 😉 .Hoe het komt dat die op de domeinnaam van Tractorfan staan, is niet geheel duidelijk zoals eerder al vermeld is onder deze foto.
+2
Husqvarna
@mike_v
Het zijn dan ook weer geen vrachtwagens, als ik een mooie Magirus zie in de landbouw, plaats ik hem ook gewoon hier, maar verder ik kan me er niet druk om maken, ik stoor mij hooguit een keer aan al die domme miniaturen, ik heb er ook een kast vol van maar om dan talloze foto's te plaasen, en farm-simulator vind ik nog wel het ergste, maar dat is vooral op Youtube.
mike_v
Die farming simulator foto's vallen gelukkig nog goed mee hier @Husqvarna, maar daar heb je gelijk in. Miniaturen; tja het zijn "tractoren" om het kort te zeggen dus daar kan niets over gezegt worden.
Druk maken? Zeker niet. Maar er is moeite gedaan om een nieuwe site op poten te zetten voor vrachtwagens. Ik vind dat er dan ook gebruik van gemaakt moet worden en er hier gerust wat strenger op geselecteerd mag worden.
arjanvw
Komt dit bedrijf door heel NL? Wij hebben komend voorjaar ook nog een schuur waar het asbest er vanaf gaat.
+1
Fendt926Driver
@arjanvw indien nodig komen ze bij jou aan. Ze komen met 3 man. 1 bedient de kraan 2 man staan te spuiten. Hebben 3 kuub water per uur nodig en hebben alles bij zich aan materiaal. Kost 100 euro per uur.
Doen normaal zoals vermeld voorop de vrachtwagen dak en gevel reiniging.
Maar met de 35 meter ladder willen ze ook wel een boom voor je wegzagen aan klossen op moeilijk bereikbare plekken.
+1
arjanvw
@Fendt926Driver bedankt voor de informatie! Ik zal het in de gedachten houden.
+1
fendt308-driver
Kan wel merken dat een bepaald iemand op zn teentjes is getrapt omdat zijn foto's niet meer de meeste aandacht krijgen.

Waarom word iedereen hier altijd zo stom fanatiek als er iets is waar je bij kunt "winnen"?
mike_v
Ben je bang om namen te noemen @fendt308-driver? Niemand bijt hoor, althans dat hoop ik toch.

Dit gaat helemaal niet over dat foto's aandacht krijgen of niet. Het gaat erover dat hetgeen op de foto('s) totaal niet relevant zijn aan deze website. Maar zo te zien snapt niemand dat hier.
Ofwel heeft hier gewoon niemand het lef om daarvoor uit te komen. Dat kan natuurlijk ook nog.
fendt308-driver
@mike_v heb geen problemen met namen noemen, maar wie de schoen past...
Zo is er op iedereen wel iets te zeuren. Juist bij die aparte foto's komen de mooie discussies/gesprekken op gang.
mike_v
Niets mis met een discussie, toch @fendt308-driver?

Dat er maar gauw wat extra moderators komen. Niet om leden in toom te houden maar wel om de geuploade bestanden te "controleren"...
GROENEDEERE
@mike_v
Beste Mike nu je toch zo aan t schoppen bent.
Ik zie t probleem niet van een vrachtwagen in een koestal.
Ook niet van een vrachtwagen op t maisland.
Als je hier problemen mee hebt moet je natuurlijk wel een mij trekken en zelf ook een voorbeeld geven.
In mijn ogen zij ze beide welkom en beide gerelateerd in onze sectoren.
tractorfan.nl/picture/986034/…
mike_v
Lees even terug @GROENEDEERE ... die link is al gegeven en de reden ook ...

Ik weet het niet zeker maar ergens doet jouw naam me een belletje rinkelen. Was jij ook moderator hier? (Schiet niet op me als ik mis ben) Maar als dat zo is is het onder andere aan jouw om foto's als deze (en ja ook die foto van mij) te verwijderen. Zie je dat niet als jouw taak als moderator zijnde kan je beter die taak aan een ander overlaten.
GROENEDEERE
@mike_v

Dus ik zou als moderator maar moeten doen wat jij zegt?
Ik zeg toch dat de foto's beiden welkom zijn.
Dat betekent dus niet dat ik deze ga verwijderen. Dan zou ik doe van jou net zo hard mee moeten verwijderen.
Dat je ze op truckfan zou hebben gedownload is dikke bullshit als dat de reden zou zij wat je bedoelt.
Ik proef hier pure jaloezie
mike_v
Volgens mij lees jij maar halve berichten @GROENEDEERE ... Want als je alles had gelezen dan had je ook gelezen dat je inderdaad mijn foto ook had moeten verwijderen ... 🙄

Als moderator zou jij niet naar mij moeten luisteren. Dat moet niemand. Als moderator zou jij moeten doen wat je taakbeschrijving omvat. En volgens mij hoort daar het uitfilteren van niet-relevante foto's ook bij. Zeker wanneer het om vrachtwagens zou gaan waar een speciale site voor op poten is gezet. En dat laatste is ook het enige waar ik in eerste instantie over gesproken heb. Tractorfan vs. Truckfan. Andere zijn hiervan afgeweken ..
GROENEDEERE
@mike_v
Leuk je reactie later aan te passen en vervolgens beschuldigen dat ik de helft niet lees.
Hoe serieus wil je genomen worden?
Mij hoef je ook niet serieus te nemen ben geen moderator. Helaas voor jou.
mike_v
Als jij moderator was kon je waarschijnlijk zien dat die reactie niet is aangepast @GROENEDEERE ... Ik ben hier een van de weinige die het lef heeft om onder eigen naam te reageren en op durft te komen voor iets. Waarom zou ik dan in Gods naam zo belachelijk doen om een reactie aan te passen 😆 🤔 .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Magirus-Deutz Vrachtwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!