Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 180.7
Frontgewichtje nog net in de grondverf geraakt.. Geplaatst door Gert Agripassion op 28-10-2017 om 11:57:06, met 8 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 180.7

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 180.7
Frontgewichtje nog net in de grondverf geraakt.

Reacties

mike_v
Zal voor dit werk toch nog niet echt nodig zijn ofwel? Dat frontblok.
+1
Gert Agripassion
@mike_v lemken zaaicombinatie is niet licht, dat gecombineerd met de extra lengte van de woeler maakt dat hij het wel kan gebruiken. Dit zeker op sommige hellende percelen van ons.
Fendt926Driver
Heb je deze zelf gemaakt?
Wel mooi zo met makkelijk toevoegen van meer of juist minder gewicht.
Wat weegt het kaal?
Nog aan gedacht om iets bumper achtigs erbij aan te maken?
Gert Agripassion
@Fendt926Driver ja zelf gemaakt. Hij weegt ongeveer 1500 kg leeg, dat is ongeveer een 150kg te zwaar uitgevallen naar wat we wilden. Samen met een paar andere blokken kunnen we nu mooi optimaal variëren van 500kg tot een 2300kg. En voor je vraag van de bumper, ja die ideeën zijn er geweest (zie foto) maar is tot op heden nog niet uitgevoerd.(voor mijn mening over bumpers zou ik ook graag doorverwijzen naar het topic over het ongeval met de taxibus)

(klik om te vergroten)

Tekening gewichtblok met bumper addon (voor topic)
RobDeutz104
Mooi setje DX gewichten
Gert Agripassion
@RobDeutz104 bedankt, is altijd een hele speurtocht om een set dezelfde bij elkaar te krijgen. Met de nadruk op dezelfde 😁 ,ik denk dat we nu al aan 9 verschillende zitten, net allemaal dat beetje anders. Je blijft er nog maar andere tegenkomen.
RobDeutz104
@Gert Agripassion Ja apart he, net alsof ze elke keer andere toeleveranciers en gietmallen hadden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 180.7 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!