Foto van een Vicon Zaaimachine. Nog een paar aanpassingen gedaan aan het element en aan een frampje gelast. Volgende week wil ik ze eens door de grond trekken en kijken of mijn wieltje zwaar genoeg ge

Vicon Zaaimachine

mf-6265
Foto van een Vicon Zaaimachine. Nog een paar aanpassingen gedaan aan het element en aan een frampje gelast. Volgende week wil ik ze eens door de grond trekken en kijken of mijn wieltje zwaar genoeg gemaakt is. En dan de andere 11 elementen namaken.

Reacties

+1
mf 6150
Pfoei, mooi werk! Jij houd wel van bouwen!
mf-6265
@mf 6150 idd bouwen en verbouwen tot we betere machines hebben ;p
marc102
@mf-6265 Jij hebt het paralellogram en het verstelbaar rubber wieltje voorop zelf gemaakt voor een beter bodem volging? Of om een andere reden?
Hoe was dit origineel bevestigd dan gewoon rechtstreeks aan de hef?
+1
mf-6265
@marc102 origeneel liep het dieptewieltje naast het zaaielement. En de diepte was moeilijk te regelen. Ook de bodemvolging was niet optimaal. Nu hoop ik dat dit allemaal beter is. Ook is nu het element veel zwaarder en blijft het beter in de grond wanneer het hart is.
+1
fendt fix fan
Vakwerk 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vicon Zaaimachine en hebben de trefwoorden poseren en zelfbouw geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!