Foto van een Fiat 110-90 DT met een Heva rol. Foto is geplaatst door N.Hamster op 04-11-2017 om 21:57:41, met 9 reacties.

Fiat 110-90

N.Hamster
Foto van een Fiat 110-90 DT met een Heva rol

Reacties

Fendt926Driver
Niet echt merkvast dat bedrijf.
Alle fotos met plastic op de vloer zal wel van dezelfde eigenaar zijn.
Elk werktuig heeft zijn eigen trekker?
Hoeveel trekkers op hoeveel hectare?
walker1
@Fendt926Driver Niks mis met een beetje variatie. Hier staan ook een MF, een Renault en JD naast elkaar in de schuur. In het verleden hebben we ook nog een Landini en een Fendt gehad.
Fendt926Driver
@walker1 nee zeker niets mis mee.
Misschien werkt het wel beter met het ideale merk/trekker voor een bepaalde machine.
walker1
@Fendt926Driver Klopt, maar is hier nooit de opzet geweest. Mf 135 is nog van opa geweest, pa nam die over, met de rest van de boerderij. toen kwam er al snel een wat zwaardere trekker bij, een Fendt uit de 100 serie, precieze type weet ik niet meer. die werd aantal jaren later weer ingeruild op een Renault 751, dus weer wat zwaarder en pa had ook graag een trekker met een goede cabine. Weer een aantal jaren later kwam er een trekker met voorlader bij, dat was een Landini Globus, maar die bleek voor het voorlader werk toch wat te licht en is weer ingeruild op de John Deere 6130 met voorlader.
N.Hamster
9 trekker op 200 hectare
Fendt926Driver
@N.Hamster ooh dat valt nog wel mee.
Enkel akkerbouw?
jacco-dobbe
Mooie trekker mooi hoor ik vindt die trekker mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 110-90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!