Grondverzet hoe het eraan toe ging in de eind jaren 60 en begin 70. Op 10 september 2017 richtten wij, van Landbouw en Machines VZW tesamen met Agro-Markt VZW een demo van Historisch grondverzet in op

Massey Ferguson 65

MMaarten
Grondverzet hoe het eraan toe ging in de eind jaren 60 en begin 70. Op 10 september 2017 richtten wij, van Landbouw en Machines VZW tesamen met Agro-Markt VZW een demo van Historisch grondverzet in op de Agro-Markt te Gistel (B).
Drie graafmachines, met evenveel dumper combinatie's en nog enkele andere grondverzet machines toonden hun kunnen.
Hier zien we een Massey Ferguson 65 uit 1964 aan het werk met een 3-tons kipper. Voorts wordt hier de grond verzet door een Atlas 402 uit 1967, die wordt aangedreven door een Fordson Major uit 1957.

Meer over onze evenementen en oude foto's? Die vind je natuurlijk op deoudedoos.be/

Reacties

+1
a3vandiejen
Schitterend.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 65 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!