Foto van een Schlüter Eurotrac op de Agritechnica. Met omkeerinrichting!. Foto is geplaatst door valmet6400power op 16-11-2017 om 15:54:09, met 11 reacties.

Schlüter Eurotrac

valmet6400power
Foto van een Schlüter Eurotrac op de Agritechnica. Met omkeerinrichting!

Reacties

+1
Nick421
En lekbak onder de achterbrug 😂
valmet6400power
@Nick421
Ja hij deed pittig lekken inderdaad wel een machtige verschijning!
@schluterman
Heb het type nummer ook nog genoteerd 😁
valmet6400power
@schluterman
6300015 is het Fahrg nummer, weet niet wat voor informatie jij daaruit weer kunt halen?
+3
Schluterfan
@valmet6400power

Dankuwel. Had ik al in de archieven staan, 2x zelfs 😃. Hij reist precies wel veel deze, eerste maal gezien in Kirchlengern in 2014, dit jaar in Freising, en nu dus Hannover.

Ivm dat lekken. De Euro Trac was de minst handige Schlüter om aan te sleutelen. De transmissie en motor zijn opgehangen in een groot frame. Een Euro Trac splitsen betekend de hele santeboetiek er vanonder sleutelen. En het pittige detail is dat zo'n trekker geen vloeistofkoppeling heeft, dus je sneller een nieuwe koppeling moet monteren. Denk dat de voormalige servicemonteurs de ingenieurs bij Schlüter op zulke momenten wel even vervloekt zullen hebben 😃.

Nuja, moest ik ooooooit (zal wel dromen blijven) een Euro Trac kopen en restaureren, de gedetaileerde onderdelenlijst en werkplaatshandboek heb ik al liggen 😃... Kwestie van voorbereid te zijn 😛
MaxxuM4ever
@valmet6400power Dat snap ik dan nooit op een beurs, dan tap je die trekker toch ff af. Jaren geleden ook een TM150 op de Sima in Parijs, ook met een plas olie eronder.
+1
Mdbm
@MaxxuM4ever Dat is normaal. Een New Holland die niet lekt is toch niet te vertrouwen.
VBM 814
@Mdbm wij zeggen altijd een NH die niet rookt heeft de tank leeg en als hij niet lekt is de olie op. En als er 1 koopt krijg je er een 2e bij voor als hij weer in de werkplaats staat.
+1
schluterman
Mooie beer van een trekker
+1
olro 61
Een mooie publiekstrekker...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Eurotrac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!