Een knappe combinatie in de Vlaamse velden! Wat kan een oldtimer hobby toch mooi zijn, als je ook nog met je machines nog kan werken. Andy Van Canneyt uit Kleit (B) kocht vorig jaar in Frankrijk een v

Case Onbekend

MMaarten
Een knappe combinatie in de Vlaamse velden! Wat kan een oldtimer hobby toch mooi zijn, als je ook nog met je machines nog kan werken.
Andy Van Canneyt uit Kleit (B) kocht vorig jaar in Frankrijk een vrij uniek trekkertje, een Case CF 250, die hij opknapte en uiteindelijk nog zelf hield voor zijn collectie. Ietsje later vond hij een echte schuurvondst bij familie van hem. De SPY rooier die u hier ziet is er één van eind jaren 50 en werd gebouwd door de Gebroeders Stevens uit Ieper (B) en Popereringe (B).
Het is het type IA/Z, het kleinste model toen dat werd uitgerust met een opzakinrichting.
Andy is er hiermee aan het werk samen met zijn vader en nog een landbouwer van wie de aardappelen waren.

Op zijn minst gezegd, een zeer unieke combinatie!
Meer vind u op deoudedoos.be/

Reacties

SJB533
Uit de fabriek van SFV?
+1
peeke
Simpel maar degelijk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Case ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!