we kennen en zien natuurlijk steevast de zelfrijders mais oogsten. De tijd van gedragen of getrokken hakselaars ligt al een tijdje achter ons. Niet zo bij landbouwer Lesseignes uit Rosseignies (B). Di

Valtra 8150

MMaarten
We kennen en zien natuurlijk steevast de zelfrijders mais oogsten. De tijd van gedragen of getrokken hakselaars ligt al een tijdje achter ons. Niet zo bij landbouwer Lesseignes uit Rosseignies (B). Die hakselt nog steevast achteruit en met een Kemper Champion 3000. Een knappe rij onafhankelijk hakselaar met zo een werkbreedte van 3 meter. Daarvoor werd hij in 1985 bekroond met een zilveren medaille op de landbouwbeurs SIMA in Parijs. Een metaaldetector was toen al een optie tegen een meerprijs.

Benieuwd welke afvoercombinatie's hier het mooie weer maakten? deoudedoos.be/ 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 8150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!