Fendt 306 met trioliet 12 m3 zelfladende mengwagen. Foto is geplaatst door Bekkink op 31-12-2017 om 12:08:22, met 14 reacties.

Fendt 306 LS

Bekkink
Fendt 306 met trioliet 12 m3 zelfladende mengwagen

Reacties

J asper
Hoeveel uur heeft dezegelopen? Staat er netjes bij
+1
Bekkink
@J asper 12000 uur
J asper
@Bekkink 👍👍💪 zuinig op wezen, 1987/88?
Bekkink
@J asper geloof 88
J asper
@Bekkink al met elektrische klok?
Bekkink
+1
Bekkink
@J asper de 306 heeft jaren voor een 7m³ vat met 5 meter slootsmid zodebemester gelopen. Is toen iets gekieteld met de brandstofpomp. 2x koppeling kapot geweesten een nieuwe koppakking. Verder geen noemenswaardig onderhoud gehad.
+1
J asper
@Bekkink Wij hebben een x nieuwe koppelingsplaten gekregen en later een x nieuwe keering in de vloeistofkoppeling. En twee x nieuwe platen in de aftakaskoppeling maar dat is niet zo spannend zetten ze er zo van de zijkant in. Hij ontkoppelende aftakas niet goed meer omdat het buitenhuis is ingesleten daarom zijn de tweede platen later stuk gegaan eerste keer was gewoon slijtage.
J asper
@Bekkink en versnellingsbak is nog goed ?👍🏻👍🏻👌
+1
Bekkink
+1
Bekkink
@J asper geloof 88, gaat ook nie weg. Is de trekker waar ik op heb leren rijden. Kunnen mijn jongens over 10 jaar dat ook mee leren💪
J asper
@Bekkink ik heb er niet op leren trekker rijden thuis. Met de nieuwste gedaan.

Maar mijn va heeft wel altijd drukte dat die al 3 generaties mee gaat hier onze 305😅🙈
Alleen onze versnellingsbak wordt wel slecht door het voeren altijd met uitkuilwagen. Maar ze gaven hem nooit zo lang meer want we rijden er gewoon zo mee door. Maar hij doet het nog steeds houd dapper vol😃😎👌

Afkloppen🙈
Bekkink
@J asper haha mooi toch!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 306 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!