het begint terug op een zaaimachine te lijken 😂. Foto is geplaatst door mf-6265 op 08-01-2018 om 22:13:56, met 10 reacties.

Vicon Zaaimachine

431 foto's van @mf-6265

mf-6265
Het begint terug op een zaaimachine te lijken 😂

Reacties

johnnyboy
Je bodem begeleiding is nu wel minder ?? waarom omgebouwd ??
mf-6265
@johnnyboy minder??? Het is net beter geworden. Heb voor ik er aan begon het geprobeerd met 1 element en die achter een trekker gehangen en dan dwars over onbewerkte maisstoppel gereden. Het volgde de bodem perfect. Ook is het element nu iets zwaarder geworden waardoor het beter de grond in gaat en volgt.
ares697
Ziet er goed uit!
Was het origineel gewoon een starre ophanging?
mf-6265
@ares697 ja en het diepte wieltje liep naast het element. Hij houde de diepte niet goed
+1
johnnyboy
Oja bij die elementen laatste wielen los opgehangen. Ik dacht als eerste wat tegen komt gaat alles de lucht in.
mf-6265
@johnnyboy Haha nee het laatste hangt los en vooraan regel ik de diepte
+1
noordhof
Zijn al enkele uurtje ingekropen denk ik !
+1
mf-6265
@noordhof het maken van de nieuwe stukken viel best goed mee. Maar het slopen demonteren en monteren kruipt veel werk in. Maar doe dit voor de hobby na mijn werk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vicon Zaaimachine en hebben de trefwoorden poseren en zelfbouw geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!