nog redelijk actief op zijne 35jarige leeftijd, moet niet onderdoen voor al de anderen... 😁😁. Foto is geplaatst door Gavrie Willemsen op 16-01-2018 om 15:28:20, met 11 reacties.

International 1455 XL

Gavrie Willemsen
Nog redelijk actief op zijne 35jarige leeftijd, moet niet onderdoen voor al de anderen... 😁😁

Reacties

rommert14
Die is beter behandeld als onze inter.
Gavrie Willemsen
@rommert14 waarom?
rommert14
@Gavrie Willemsen deze ziet er nog piekfijn uit, hij is toch origineel?
Gavrie Willemsen
@rommert14 Idd. Nooit een verfborstel aangeweest. Alleen de frontgewichten zijn door mij gespoten omdat die van een Case afkomstig zijn. En uiteraard de spiegels veranderd anders is het levensgevaarlijk op de baan.
deutz d25s
Haha het voor licht is al gemaakt, maar waar is de nummerplaat gebleven?πŸ€”πŸ˜
+2
Gavrie Willemsen
@deutz d25s die staat achter de ruit. Ik moest er Antwerpen stad mee binnen en omdat hij nog Tier -3 is mag dat niet. Beetje om de camera te ontwijken. Mag wel ni maar vloeken mag ook ni... πŸ™„
deutz d25s
@Gavrie Willemsen mooie oplossingπŸ˜‰ staan inderdaad duure boetens opπŸ˜’
A.H.S.
Mooie combi 😄
+2
stijn-de-bock
ARC Antwerpen daar ben ik ook een periode veel geweest. Als ik deze trekker daar tegen zou komen zou ik zeker een foto nemen om dan op tractorfan te plaatsen.
+1
Gavrie Willemsen
Die kans is groot. We zijn er nu een sturingsbol aan het oplassen zodat onze Croes-kar en containerhaak er ook aan kunnen 😊

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!