Dikke beer als sleeptrekker afgelopen mais oogst!

Landbouwpowers.nl. Geplaatst door ronaldclaas op 31-01-2018 om 20:21:42, met 12 reacties.

Deutz-Fahr AgroStar 6.81

Dikke beer als sleeptrekker afgelopen mais oogst!

Landbouwpowers.nl

Reacties

Danihoekstra
Zou u me die foto willen doorsturen naar danihoekstra34@gmail.com
RJMASTERNL02
Je kan hem toch opslaan als@Danihoekstra
+2
deutzisthebest
@RJMASTERNL02

Tractorfan verkleint de fotos die worden geupload om bandbreedte te besparen. En sommige foto's zijn het helemaal waard om in een grote resolutie te hebben!
@deutzisthebest wat ik altijd doe, is een screenshot maken met je telefoon en dan uitsnijden en dan heb je hem ook in het groot😃
+1
InsaneNL
@Deutz-Fahr-Rijder De foto is dan nog steeds verkleind omdat dit aan de server kant gedaan word, daar kan je zelf niks aan doen. voorbeeld deze foto van mij: tractorfan.nl/picture/1199707/… bij deze foto staat een link naar een google drive map met de originelen. zoals de tractorfan de foto laat zien is de resolutie 770 x 578 origineel is de resolutie 4032 x 3024. Dit zijn het aantal pixels waaruit de foto is opgebouwd, en naast het formaat gaat er ook detail verloren. Op een telefoon valt dit niet heel erg op maar op een computer is het verschil duidelijk zichtbaar vooral als je er op inzoomt of als je de foto als achtergrond wil gebruiken een gemiddeld computerscherm heeft een resolutie van 1920 x 1080.
Dies
@Deutz-Fahr-Rijder je kan zo ook downloaden met je telefoon
KlaasM
Geweldig! Wat n bruut ding
Magtig mooi
Bekende trekker! Prachtig ding, beresterk 💪🏻💪🏻
+2
WaterDeutzer
@ronald-deutz-fahr 't kan nog dikker...

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr AgroStar 6.81 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!