Foto van een Fendt 311 Vario, in actie met onze grasland onderhouds machines  :). Foto is geplaatst door wibe op 01-02-2018 om 20:27:26, met 9 reacties.

Fendt 311 Vario

wibe
Foto van een Fendt 311 Vario, in actie met onze grasland onderhouds machines 😄

Reacties

sjonnies
Eigen gebruik of om mee te verhuren?
wibe
@sjonnies voornamelijk eigen gebruik
Piet1960
Nutteloos om zo door te zaaien. Gras is veel te lang. Of is het alleen voor de foto?
@Piet1960 waarom nutteloos? Kiemt het niet?
Piet1960
@ronald-deutz-fahr De beste kans van slagen voor doorzaaien is in de nazomer/herfst, omdat de concurrentie van oud gras het minst is. De grasmat moet kort zijn en die moet je kort houden na doorzaaien. Als je in zo'n lange stoppel doorzaait krijgt het kiempje weinig kans. Dat bijzaaien met een wiedeg is ook commercieel ingestoken door de graszaadboeren. Met het goede weer erop slaagt het soms, meestal niet.
deJong
@Piet1960 er hangt toch gewoon een vredo doorzaaimachine achter...
deJong
@Piet1960 even wachten tot wat warmer weer. en als je eerst nog wat schaapjes erover hebt laten lopen is het wel mooi kort.
wibe
@Piet1960 ben het gedeeltelijk met je eens. Dit is een foto van het najaar, in dit stuk zaten wat kale vlekken welke we hadden gezaaid dus daar heeft het zin. Met de wiedeg zaaien we vooral klaver, dat zijn zo weinig kilo's/hectare dat dat haast niet gaat/ te combineren is met graszaad in de vredo. En klager zaai je nu minder diep dan gras zaad

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 311 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!