Foto van een New Holland 377 pers. Nieuwe hobby. Zat een beetje  werk in.. Foto is geplaatst door redeagle14 op 04-02-2018 om 20:09:16, met 5 reacties.

New Holland Onbekend

redeagle14
Foto van een New Holland 377 pers. Nieuwe hobby. Zat een beetje werk in.

Reacties

goeiedag eem
Wat voor werk zat er aan dan?
redeagle14
@goeiedag eem nou de perswagen liep scheef, tanden zaten los. En de vrijloop was gammel.
goeiedag eem
@redeagle14 oke ja de perswagen is een een gevoelig ding kwa afstellen, met dat exentrische schijfje onder die ene looprol aan de zijkant. die heb ik vervangen door een vlakke plaat en daar dan 2 lippen op met stelbouten zodat je hem makkelijker kan afstellen en met aandraaien beter blijft staan, en dan de bouten er weer uit halen natuurlijk, zodat hij wel weg kan bij een overbelasting. De vrijloop en zo was bij onze allemaal nog goed, de tandbalken hebben wel wat speling in de curvebaan maar niet zorgwekkend
IH-mario-ford
Wanneer zetten we de Ford 3000 er voor?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van New Holland ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!