Trekhaak zit er onder de MF35. Zit redelijk spelingsvrij zo. Hij heeft alleen wat ruimte op de pennen waarmee hij in de montageplaat hangt. Hart trekhaak zo'n 36cm boven de grond, dus misschien wat aa

Massey Ferguson 35

hooidonk
Trekhaak zit er onder de MF35. Zit redelijk spelingsvrij zo. Hij heeft alleen wat ruimte op de pennen waarmee hij in de montageplaat hangt. Hart trekhaak zo'n 36cm boven de grond, dus misschien wat aan de lage kant. Misschien boor ik er nog een gat bij in, zodat die nog wat verder onder de trekker kan. Dan zit die je niet zo gauw in de weg en kan hij er gewoon onder blijven.

Reacties

YaMaGa
Zo, jij hebt de hef stabilisatie mooi voor elkaar... heb je dit zlelf gemaakt?
+1
hooidonk
@YaMaGa
Dankje!
Het zit er al weer verscheidene jaren op en al erg veel plezier van gehad.
Ik was dat gehannes met de kettingen wel zo zat.
Inderdaad zelf gemaakt, maar het idee geleend van de Valmet die we toen hadden.
Ik weet nog dat het best een puzzeltje was om uit te komen met het gatenpatroon en er zit ook nog een sleufgat in voor het ploegen.

Ik wil er nog eentje maken voor de 155 en maak waarschijnlijk wel een setje extra. Kan ik misschien nog eens iemand blij mee maken.
SjoerdHylke
@hooidonk Wat kost zon setje denk je? Ik heb geen stabilisatie meer op de 1080 zitten vandaar.
hooidonk
@SjoerdHylke
Ik moet het nog even goed bedenken, maar dat gaat je meevallen denk ik. Zitten de steuntjes nog wel onder de as? Of is alles er af?

@YaMaGa
Ik zag het inderdaad op de foto's van die trekker. Maar daar zit het helemaal luxe, met nog een kogelgewricht aan de kant van de lat. De meeste trekkerfabrikanten zijn dit later wel gaan gebruiken denk ik. Werkt inderdaad super, ook zonder iets in de hef geen gejengel meer.
SjoerdHylke
@hooidonk dat zit er nog wel onder, en er hangen stukjes ketting aan. Dat heb je met zon franse import trekker😅
YaMaGa
@hooidonk ja dat van die kettingen ken ik... bij onze 7840 lijkt dit ook enorm op deze constructie werkt wel fijn vindt ik

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 en hebben de trefwoorden trekhaak , ondertrekhaak en Zwaaihaak geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!