Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Fiat 460 DT met trekgrondbak, ter voorbereiding voor ploegwerk. Deze trekker was van bloembollen teeltbedrijf De Roode uit Wassenaar, jaren 80 en 90. De trekgrond

Landbouw miniaturen 1:32 Fiat

chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Fiat 460 DT met trekgrondbak, ter voorbereiding voor ploegwerk. Deze trekker was van bloembollen teeltbedrijf De Roode uit Wassenaar, jaren 80 en 90. De trekgrondbak heeft me vader uiteindelijk overgenomen, we hebben m nog steeds. Trekker is verbouwd van de 640 van Replicagri, grondbak geheel zelfbouw. Dat was een hoop gepriegel aangezien de totale grondbak een afmeting van 3 bij 3 cm heeft.

Reacties

+2
fendt farmer309c
Mooi verhaal
+2
hooidonk
Prachtig model geworden met inderdaad een mooi verhaal er achter!
+1
a3vandiejen
Prachtig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Fiat ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!