Na het demonteren van de Sirocco jas, kwam dit naamplaatje tevoorschijn. Het bedrijf lijkt nog steeds te bestaan. Als zo'n trekker eens kon praten, had die een hoop te vertellen!Deze trekker is in 197

Massey Ferguson 35

hooidonk
Na het demonteren van de Sirocco jas, kwam dit naamplaatje tevoorschijn. Het bedrijf lijkt nog steeds te bestaan. Als zo'n trekker eens kon praten, had die een hoop te vertellen!

Deze trekker is in 1977 bij ons in de familie gekomen, toen die zo'n 15 jaar oud was. En daarvoor heeft die nog hier in de buurt gelopen, bij een schillenboer uit Hoevelaken, dus het zou maar zo kunnen dat deze firma hem nieuw verkocht heeft.

Reacties

+1
schluterman
Dat telefoonnummer hahaha
+1
hooidonk
@schluterman
Ik heb het nummer nog wel gedraaid, maar dat was niet echt voor herhaling vatbaar.. 😨
+1
schluterman
@hooidonk wel mooi dat dat er nog opzit
a3vandiejen
@hooidonk Dat kan ik me ook nog herinneren drie cijfers bij ons thuis hahaha.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 en hebben de trefwoorden Oude glorie en Naamplaatje geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!