Foto uit 1992 van een Fendt GT. Geplaatst door A.H.S. op 21-02-2018 om 12:57:22, met 5 reacties.

Fendt GT

Foto uit 1992 van een Fendt GT

Reacties

fendt farmer309c
Ik denk een gt 275
+1
A.H.S.
Ik had even gezocht maar er zijn best veel variaties grijs/groen frame ronde/vierkante koplampen hoge/lage cabine dakrand, dus maar gekozen voor onbekend
fendt farmer309c
@A.H.S. Ah ik heb het vermoeden dat deze vroeger compleet groen was en over is gespoten in de nieuwe kleurstelling want de sticker op de frontlader is weg en op de deur van de trekker ook
+1
A.H.S.
Ja dat was mij ook al opgevallen dat er geen sticker op zat,deze boer had wel heel mooi en net materiaal,er lag ook schone lichte vloerbedekking in de trekkers en dat in de polderklei !
Helaas zaten er maar 24 foto's op een duur fotorolletje en je schoot die nooit ineens vol,tegenwoordig had ik hem wel rondom gefotografeerd maar nu werk ik nauwelijks meer met trekkers.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt GT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!