Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Renault 651 met mestvork.Deze trekker was van Loonbedrijf v Paridon uit Katwijk, jaren 90. Heb de trekker niet vaak gezien, maar die ene keer maakte behoorlijk in

Landbouw miniaturen 1:32 Renault

chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Renault 651 met mestvork.
Deze trekker was van Loonbedrijf v Paridon uit Katwijk, jaren 90. Heb de trekker niet vaak gezien, maar die ene keer maakte behoorlijk indruk. Cabrio, 4 wd, beetje achterover hangend, met een oude grasvork in de fronthef, ja dat was een stoer ding. En ook zo over de weg, moet je nu eens proberen....... De grasvork kan ik niet precies meer voor me halen, dus heb ik onze oude mestvork nagebouwd en erop gehangen om toch het totaalplaatje een beetje terug te laten komen. Vork is zelfbouw, trekker is verbouwd van de 751 van Replicagri.

Reacties

+2
Albert Peters
Mooi man
+1
a3vandiejen
Heel mooi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Renault ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!