Even terugblikken naar afgelopen zomer met de 8210 in Duitsland!. Geplaatst door remmelt-jan-hulshoff op 27-02-2018 om 17:47:56, met 8 reacties.

Ford 8210

Even terugblikken naar afgelopen zomer met de 8210 in Duitsland!

Reacties

wim-same
Gewicht in de hef nodig ?
@wim-same nee na het schudden werd er geperst en toen kon ik direct stapelen. Alleen het was zeker niet verkeerd om dat als gewicht in de hef te hebben met die zware pakken.
MaxxuM4ever
@remmelt-jan-hulshoff ik dacht dat deze van die Michelin poppen op het dak had staan of hebben ze er 2 in Duitsland? Hadden jullie veel te persen dit seizoen?
@MaxxuM4ever klopt er waren 2 maar dit jaar nog maar 1
+1
wim-same
@remmelt-jan-hulshoff Je heeft er nu toch tussen de 1200 en 1400 kg in hangen hoor. Dan worden de achterwieltjes toch licht, en zeker als je door spuitsporen moet.
+1
@wim-same zelfs op deze foto waren de achterwieltjes nog licht. Ja dat hangt er ook zeker in dus ja
+1
olro 61
Mooie foto!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8210 en hebben de trefwoorden voorlader , ford en stro geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!