Deze John deere na 900 uur snel weer ingeruild op een echte trekker.. Foto is geplaatst door nhmonteur op 02-03-2018 om 19:43:06, met 25 reacties.

John Deere 6090MC

410 foto's van @nhmonteur

nhmonteur
Deze John deere na 900 uur snel weer ingeruild op een echte trekker.

Reacties

+1
john deere 7810
Heeft ie geld toegekregen?
Fast Eddy
Kan ik me best voorstellen.
walker1
@nhmonteur ingeruild op de T5 op de vorige foto? Boer met genoeg geld die om de paar jaar inruilt?
nhmonteur
@walker1 nee ingeruild op een T7.210. Foto volgt binnenkort.
johndeere6230
@nhmonteur

die heeft het roer ook wel aardig omgegooid dan 😅 als je eerst in een 90 pk trekker investeert en vervolgens na 900 uur in ruilt op een trekker van 160 pk...
SJB533
@johndeere6230
Kleinste inruilen op een nieuwe grootste?
johndeere6230
@SJB533

Dan lijk mij dat je eerder zoiets al bedenkt? Voor je in zo'n trekker investeert, ik schat dat deze trekker zo'n 2 seizoenen heeft meegedraaid, dan kost het gewoon geld, tenzij ze een flinke inruil hebben gegeven...
+1
SJB533
@johndeere6230
idd. Zal wel een goede reden voor zijn...
+2
nhmonteur
@johndeere6230 dit was meer een trekkertje voor de kleine klusjes. De nieuwe T7 gaat de werkzaamheden van een New Holland T6070 overnemen. Dat word dus de trekker voor de kleine klusjes.
Ze vonden deze John deere gewoon echt geen fijne trekker.
johndeere6230
@nhmonteur

Ahzoja, dan hebben ze, als je het mij vraagt, ook de verkeerde John deere gehad. Heb met zo'n soort cabine nog nooit een hele dag gewerkt, maar de uurtjes die ik er mee heb gewerkt waren ook niet de meest comfortabele. Mede door mijn lengte en kleine cabine, maar alles zit redelijk op elkaar gepropt. Daar heb je met een serie groter al geen last meer van...
mdoornekamp
@johndeere6230 ik vind alles onder de 6R en 6M van John deere ook wat goedkoper en eenvoudiger. Voor boerenwerk en kleine klussen prima. Maar minder voor lange dagen.
john deere 7810
@mdoornekamp

Inderdaad dit is gewoon een budgettrekker van jd. ze doen wat ze moeten doen en het is een leuke vervanger als je 2250 of iets dergelijks op het einde is.... En je wilt een goedkope vervanger. Moet er wel bij zeggen dat je ze wel mooi kunt aankleden en dat het ook best een waardige jd kan worden. technisch zitten ze wel goed in elkaar 😉

Het doet mij denken aan dat de boer +/- 2 jaar geleden is gevallen voor de prijs na veel onderhandelen en het tegenover elkaar zetten van dealers.. Dan krijg je dit soort taferelen. Een kale jd.
mdoornekamp
@john deere 7810 ja klopt. Die 6110M hoor je wel positieve verhalen over. En de prijs valt je dan best mee. Ik vind Jd in verhouding met andere merken niet eens zo duur meer de laatste jaren. Tenzij je echt alle onbenullige opties erop zet.

En de rest waarde blijf bij jd gewoon echt hoog. Laatst nog een NH T7.185 op een veiling gezien met 300 draai uren. ( ja drie honderd) het bieden stopte bij 53.000 euro
fiattopper
@mdoornekamp ik krijg voor de mijne zelfs nog veel meer😀
nhmonteur
@john deere 7810 nou zal erbij vertellen dat deze boer ook nog een grote John deere heeft met alles erop en er aan. Weet zo ff niet of het een 6 of 7 serie is. Maar die bevalt ze ook uitstekend.
johndeere6230
@mdoornekamp

Klopt de 6M zijn hele gangbare trekkers, kan je prima dag in dag uit mee aan het werk zijn. Nog net een tikkeltje meer luxe mogelijk als bij ons, voorasvering, cabine vering etc. En gewoon een prima cabine.
+1
nhmonteur
@walker1 hier de T7 die gekocht is voor de John deere

(klik om te vergroten)

mdoornekamp
@nhmonteur nieuwe of 2e handse
nhmonteur
@mdoornekamp nieuw. Hij was al afgeleverd maar hier op de foto was hij even terug om de zuidberg front aftakas op te bouwen.
Daarom zijn de wielen al zo vies.
mdoornekamp
@nhmonteur ok. is dit 650/65r38 achter?
nhmonteur
@mdoornekamp heb eerlijk gezegd geen idee. Ik ben niet zo van de bandenmaten.
mdoornekamp
@nhmonteur ok. ik wel. 😁
+2
gerben
Deze hebben ze bij ons ook 260 uur gelopen, een 6090G. deze gaat ook weg, niet geschikt voor lange dagen en bediening is niet over nagedacht. Geen elektro/hydrolyse omkeer schakeling, bediening hef naast de stoel op de grond. echt geen fijne trekker. Achterraam gaat ook maar half omhoog waardoor je dan tegen het raamrubber aan kijkt. Niemand wil ermee weg.
+1
JohnDeere5085
@gerben Tja zon trekker is ook niet bedoeld voor lange dage, zijn meer de trekkers voor de voermengwagen of blokken wagen. De g zijn echt de goedkoopste en dat laat zich zien in de bediening, als je weet dat je er dagen mee ga werken had een ander model zich daar beter voor geleent.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6090MC ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!