Op carnavalsmaandag wordt normaal altijd de optocht gehouden. Dit jaar liep het anders dan gepland. Een verkeersregelaar (vrouw van 55 jaar) kiepte midden op straat om door een hartaanval, helaas heef

International 1456

Op carnavalsmaandag wordt normaal altijd de optocht gehouden. Dit jaar liep het anders dan gepland. Een verkeersregelaar (vrouw van 55 jaar) kiepte midden op straat om door een hartaanval, helaas heeft alle hulp niet gewerkt en is ze overleden. Hierdoor heeft de carnavalsvereniging besloten de optocht af te lassen. En te verplaatsen naar halfvasten.

We hebben onze wagen afgebroken en de bus behouden, deze hebben we op een kleinere wagen gezet met wat geluid en bier🍻 en mijn trekker ervoor. Uiteindelijk was het toch een geslaagde optocht.

Reacties

+1
Stier69
Ik ging vroeger ook vooral voor de trekkers carnavalsoptochten kijken. Nu word dat steeds vaker verboden. Vooral de nieuwe 615's en 1455's waren mooi om te zien in de 80's. Maar deze zou ook de aandacht trekken hoor!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1456 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!