Dashboard van een MF155, ontdaan van z'n rode jasje. Nu nog de gaatjes dicht maken die er teveel in zitten en er weer een vers laagje verf overheen.

Massey Ferguson 155

Dashboard van een MF155, ontdaan van z'n rode jasje. Nu nog de gaatjes dicht maken die er teveel in zitten en er weer een vers laagje verf overheen.

Reacties

Tractor TV
Hoe maak jij die gaten dicht?
FolkertMF
Ik las ze dicht met een ring er in
105ls78
Keurig werk hoor..
hooidonk
@Tractor TV en @FolkertMF

Ja, inderdaad van dun plaat (1.5mm dik) een stukje knippen dat er precies in past en er dan zo vlak mogelijk in te lassen. En dan proberen de lasjes zo netjes mogelijk weg te slijpen. Als de trekker helemaal goed is, wilde ik het plaatwerk een keer weg brengen om echt netjes te laten maken. Tot die tijd voldoet een spuitbusje van Kramp.

@105ls78 dankjewel! Lang leve de staalborstel op de slijpkop. Als er rommelige verf op zit, lijkt het maar een aftands ding. Maar zo zonder verf, ziet het er nog best netjes uit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 155 en hebben de trefwoorden onderdelen en dashboard geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!