Een van de paar probleempjes die ik tegenkwam in de kou was dat de atlas er geen zin in had. Om dat ding te gaan ontdooien voor een uurtje werk stond me niet zo aan dus de loonwerker maar gebeld. Dat

Doosan DX140W (kraan)

GerbertXL
Een van de paar probleempjes die ik tegenkwam in de kou was dat de atlas er geen zin in had. Om dat ding te gaan ontdooien voor een uurtje werk stond me niet zo aan dus de loonwerker maar gebeld. Dat gaat toch wel mooi met een draaikantelstuk.

Reacties

Daanfordje
Was het luchtsysteem bevroren dan? Wat is het type atlas dat je hebt?
+1
GerbertXL
Ik heb een 1104. Ik dacht aan een bevroren brandstoffilter maar het bleek een verstopt brandstof voorfilter te zijn, misschien dat er door het vriezen iets losgekomen was ofzo.
Toen ik 'm weer aan de praat had wou ie alleen amper van z'n plek komen omdat de grond en stront de naven aan de assen was vastgevroren 😁 .
Gert-van-den-pol
@GerbertXL is dat Klaas ?
GerbertXL
@Gert-van-den-pol Nee, de grote baas zelf.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Doosan DX140W (kraan) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!