Het nieuwe zorgenkindje... :D.Vorige week wou hij al niet meer starten op de dieplader, nu gelukkig wel, wat een slechte massakabel allemaal niet kan doen... Zo even naar buiten gereden en de eerste g

Schlüter s450

Schluterfan
Het nieuwe zorgenkindje... 😃.

Vorige week wou hij al niet meer starten op de dieplader, nu gelukkig wel, wat een slechte massakabel allemaal niet kan doen... Zo even naar buiten gereden en de eerste gebreken maar eens grondig bekeken. Zal weer een leerrijk projectje worden!

Reacties

schluterman
Mooie s450
fendt farmer309c
Zijn dat nieuwe spadborden achter of lijkt dat maar zo
Schluterfan
@fendt farmer309c

Ja zijn nieuw, maar er zit enkel vliegroest op omdat ze nog geen verf gezien hebben. Ik ga ze binnenkort al eens een laagje epoxy geven zodat het niet erger wordt
SchluterMarco
Mooie strakke S450 erbij gekocht, Simon!!
olro 61
Toch weer een Schlüter...de gedroomde Fendt GT maar uitgesteld?
Schluterfan
@olro 61

Ja, het bloed kruipt toch waar het gaan kan. Pa kon zich overigens niet vinden in het idee een Fendt op het erf staan te hebben haha. Niet dat hij het niet voor Fendt heeft, integendeel, maar als je al van in de jaren 70 verkocht bent aan dat ene merk, dan wil je niet snel iets anders, ondanks dat we ook een Inter hebben staan.

Toen ik belde om te zeggen dat ik een 450 wist staan was het antwoord ook oef toch terug een echte Schluter in de loods! We hebben altijd de droom gehad om op een of andere manier dat magische getal van 3 Schluters te hebben te proberen te verwezenlijken. En nu nummer 3 er is, zegt vader al van hmmm het zal waarschijnlijk toch niet bij die 3 blijven... Hij (en ik hehe) dromen stilaan aan lichtjes weg van ooooooit een 8 cilinder. Al zal dat laatste wel bij dromen blijven als de prijzen blijven zoals ze nu zijn.

Eerst maar eens nummer 3 aanpakken en de 2 andere rijdende houden en dan zien we wel weer 😉
+1
olro 61
@Schluterfan Ik ben weer helemaal op de hoogte, succes met de restauratie Simon!
Bleistra
Mooie Trekker!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter s450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!