Deze Landini 10000, kwam ik tegen in Lutten.. Foto is geplaatst door Henk 1120 op 25-03-2018 om 19:00:28, met 16 reacties.

Landini 10000S

Henk 1120
Deze Landini 10000, kwam ik tegen in Lutten.

Reacties

Ritchie
Mooie trekker, heeft al heel wat eigenaren gehad de laatste maanden. Helaas niet zo goed voor de prijs, want iedereen moet er wat op verdienen..

Heeft deze frontaftakas?
Henk 1120
@Ritchie Ja, er zit volgens mij ook een front aftakas op.
SJB533
@Henk 1120
Die zit er inderdaad op. Net als heel ouderwetse vanghaken.

Safer fronthef?
a3vandiejen
@Ritchie Waarom zal er iedere keer zo snel afscheid genomen worden van de Landini.
+1
Ritchie
@a3vandiejen

Hij gaat een beetje van handelaar naar handelaar denk ik, maar er zit wel werk genoeg aan dat ding om 'm weer een beetje netjes te krijgen.

@Henk 1120

Oké! Staat ie bij een handelaar of?
Henk 1120
@Ritchie Hij staat bij Henk Mooy in Lutten. Hij sleutelt veel aan trekkers en maakt ze gereed voor trekkertrek. Maar ik weet niet of hij te koop is...
van leur
@Ritchie niet best zo,n bulte eigenaren
van leur
@Ritchie jawohl
+2
a3vandiejen
Blijven schitterende Landini,s dit
+1
Henk 1120
@a3vandiejen Ik had hem speciaal voor jou op de foto gezet 😄 Fiets er elke dag langs en vrijdag morgen zag ik hem staan. 's Middags heb ik er maar gauw even een plaatje van gemaakt. Is zekers een mooie complete trekker en ziet er ook nog wel gaaf uit!
+1
a3vandiejen
@Henk 1120 Dank je wel Henk, dit vind ik ook echt mooi.
+2
Gavrie Willemsen
Heb 20 jaar geleden bij een loonwerker met van die 13000’den gereden. Hij had er toen 4 of 5 stuks. Waren echt super betrouwbare trekkers. Alleen comfort 0,0 maar dat besef je nu pas omdat nu alles geveerd is. Ging nu echt is nooit iets aan kapot.
+1
a3vandiejen
@Gavrie Willemsen Wel mooi om te horen...
van leur
Trekker komt nieuwe drukgroep in en er wordt un turbo op gezet mischien nog intercooler er bij op en de brandstofpomp wat verder los dan komt ut goed ......en cabine wordt vervangen en as ie goed dut dan van winter opnieuw in de lak
+1
Towaberg
@van leur wat is er inmiddels van deze 10000 geworden?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 10000S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!