Vandaag gespot. N nieuwe hurliman..Komt uit de deutz fabriek. Foto is geplaatst door KlaasM op 26-03-2018 om 20:32:25, met 12 reacties.

Hürlimann XB 105

KlaasM
Vandaag gespot. N nieuwe hurliman..
Komt uit de deutz fabriek

Reacties

SJB533
Quote @KlaasM:
Komt uit de deutz fabriek

Treviglio toch, Klaas?
Verkopen jullie die officieel ook?
+1
wim-same
@SJB533 Volgens mij komt hij inderdaad ook uit Treviglio
KlaasM
@SJB533 ja klopt. In principe niet maar we kunnen er wel aan komen. Geld ook voor same of lamborgini. Same wordt ook nog wel enkele keer verkocht. Nadeel van eerder genoemde merken is de restwaarde.
SJB533
@KlaasM
Maar ze zijn ook een stuk goedkoper, dan een Deutz-Fahr?
+1
KlaasM
Nee. Tis ook puur de kleur
DualPower
Is hier markt voor in Nederland?? Bij ons in de buurt had één boer vroeger een Hürlimann maar vond het ronduit lelijke trekkers (in die radioactief afvalgroene kleur).
SJB533
@DualPower
Als je als boer of loonwerker wat aparts wil?
+4
wim-same
@DualPower laten we het dan maar niet over gif blauw hebben. ha ha
De vraag was toch niet of jij het een mooie trekker vond.
DualPower
@wim-same Nee, de vraag was of er markt voor is. Want juist omdat ik die Hürlimans niet mooi vind vraag ik mij af of dit een populair merk was.
wim-same
@DualPower Zo te horen is er bij jou geen markt voor, maar iemand die Ford heel lelijk vind is ook niet in de markt voor Ford of NH.
verwijderd
KlaasM
@Koiter klopt. Collega deutz dealer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hürlimann XB 105 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!