Kijk, daar heb je Mts. Wilting (Nieuwlande) × met een New Holland T 6070 Gen2. Mais 2017. Foto is geplaatst door maikjohndeere op 08-04-2018 om 12:05:06, met 10 reacties.

New Holland T 6070 Gen2

maikjohndeere
Kijk, daar heb je Mts. Wilting (Nieuwlande) × met een New Holland T 6070 Gen2. Mais 2017

Reacties

Sjoske2
Zo te zien een normale frontgewichtset die omgebouwd is voor in de fronthef, heb je hier toevallig een close up foto van?
En is dit zelfbouw of heb je daar ombouw-setjes voor?
+1
jehan
@Sjoske2 wij hebben ook zoiets gemaakt en dat zonder de topstang ..rij er voor heffen en weer weg wezen..zal is een foto maken
maikjohndeere
@Sjoske2 zit een gatenbalk door de gewichten heen

(klik om te vergroten)

Sjoske2
@maikjohndeere

Oké, wij hebben zo’n 10x40 kg setje liggen, maar daar past geen gatenbalk doorheen. En aan het M20 (of hooguit M24) draadeind oppakken lijkt me geen goed idee.
Vind dit wel mooi zo, je kunt ook het moederblok in een driepuntsbok hangen en daar weer de gewichten aan naar dat steekt meteen weer zover voor de trekker uit.
gkgerbengk
Zo te zien een aangepaste 14-2 silagewagen. Is deze nog met of zonder walsen? En heb je toevallig nog een foto van de achterkant/klep?
maikjohndeere
@gkgerbengk deze heeft geen walsen en Eem foto van de achterklep heb ik zo niet
gkgerbengk
@maikjohndeere @Wilting NH Ben hier ook bezig met een 18-2 silagewagen. Ook een compleet nieuwe klep in gemaakt zelfde principe als de nieuwe wagens alleen met de oude dus kortere cilinders als de nieuwe wagens. Heb ze redelijk rechtop gezet omdat dat zo'n beetje de enige manier was om dezelfde cilinders te gebruiken. We zullen zien hoe het in de praktijk werkt. Wagen staan nu bij de spuiter. Vandaar mijn vraag over de klep.
Wilting NH
@gkgerbengk deze is idd ook zo gemaakt als de nieuwere types. Maar of er de orginele silinders nog onder zitten weet ik zo niet
Wilting NH
@gkgerbengk achterklep is idd aangepast.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6070 Gen2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!