Mestrijden met de bergmann, jammer genoeg in de avond weer pech met de wagen. De nestwielen namen de ketting mee omhoog, lieten hem niet los, wagen zat half vol.... iemand een idee hoe dit komt? Zelf

John Deere 5085M

35 foto's van @JohnDeere5085

JohnDeere5085
Mestrijden met de bergmann, jammer genoeg in de avond weer pech met de wagen. De nestwielen namen de ketting mee omhoog, lieten hem niet los, wagen zat half vol.... iemand een idee hoe dit komt? Zelf het idee dat er braampjes zitten op de nestwielen waar ze wat achter blijven haken.

Reacties

+1
Henk 1120
Vaak is dan de ketting niet voldoende gespannen, hierdoor krijgt de ketting de kans om meer dan half rond om het nestwiel te blijven zitten en loopt de boel vast.
JohnDeere5085
@Henk 1120 dat dacht ik eerst ook, dus toen de ketting nog strakker gespannen en toch deed hij het weer.

Hij kon in elk geval niet meer tussen de nestwielen en balk komen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5085M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!