Zo'n gele kan mij wel bekoren! Maar laat ze niet teveel rond rijden want dan is het wow-effect ook weer weg ...JCB Fastrac 8330

JCB Fastrac 8330

mike_v
Zo'n gele kan mij wel bekoren! Maar laat ze niet teveel rond rijden want dan is het wow-effect ook weer weg ...

JCB Fastrac 8330

Reacties

erik9831
Van dit nieuwere model toch al meer van zien rondrijden als eigenlijk van de vorige. Zijn inderdaad wel leuk om te zien. Maar meer geschikt voor wegenbouw dan voor landwerk, vind ik persoonlijk.
mike_v
Wij wachten nog steeds tot er eens een demo aan de carrier komt @erik9831, daarna kan ik je vertellen of ze in het veld iets te zeggen hebben 😜 .
erik9831
@mike_v dingen kunnen dacht ik tussen 60 en 70 per uur niet ?
mike_v
Volgens de site kan de 8000 serie 70km/u @erik9831. Snel zat lijkt me ...
olro 61
Daar hoef je niet bang voor te zijn, dat er te veel van gaan rondrijden...maar ik vind het ook een mooie trekker om te zien, wel iets bijzonders! Maar van de verkochte aantallen trekkers moet JCB het niet hebben, want ik denk niet dat dat er veel zijn...
mike_v
Er rijden er meer rond dan je denkt @olro 61. Maar natuurlijk niet zoveel dan de andere merken en vooral in grondverzet. Was wel de eerste keer dat ik dit model tegen het lijf liep.
catfan55
Als die nieuwe 8000 half zo goed was als dat hij er uit ziet was het een hele goede trekker geweest...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB Fastrac 8330 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!