Foto van een Case International 845 XL. Foto is geplaatst door oldtimergek op 01-05-2018 om 21:16:26, met 9 reacties.

Case International 845 XL

oldtimergek
Foto van een Case International 845 XL

Reacties

+2
arjanvw
Prachtige Case!
schluterman
Ziet er goed uit
DennisZ
Beste banden er onder👍
Klopt dat wel die stikkers? CASE INTERNATIONAL en dan een XL PLUS? Onze heeft CASE-IH, grijs verlopende stikker, 845 aan de voorkant en dan XL PLUS op de deuren...

(klik om te vergroten)

arjanvw
@DennisZ Ik ben geen Case kenner, maar XL plus zegt toch iets over de uitvoering en niet over kleur stickers of bouwjaar?
DennisZ
@arjanvw ik dacht dat de XL PLUS uitvoering alleen op de laatste serie geleverd was, en zeker niet op de modellen waar beide namen nog geheel op staan...
DennisZ
@DennisZ

Ok ik heb even gegoogled, zijn inderdaad wel geleverd op die serie...
Mijn fout...🤗
wotan2
@DennisZ de aller aller laatsten hadden jouw stickers, (de andere waren op? 😉 ), Het was toendertijd een beetje zooitje bij case. Heel veel verschillende modellen die in een uniform jasje moesten worden gegoten; uiteindelijk is er de bezem door gegaan.
renault 106-54
@DennisZDe case op jouw foto zal dan een jonger model zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!