International 633 met Claas harkCase maxxum 140 met krone. Foto is geplaatst door appievaltra op 08-05-2018 om 09:39:42, met 9 reacties.

International 633

appievaltra
International 633 met Claas hark
Case maxxum 140 met krone

Reacties

arjanvw
Die opraapwagen heeft nog niet veel gedaan!
appievaltra
@arjanvw die is vorig jaar nieuw gekocht, die hark is net afgeleverd voor de foto
arjanvw
@appievaltra niet gekozen voor ook een Krone hark? Is dat een Liner 2800? Harkt die netjes? Ben ook een beetje een het kijken naar een andere hark, ben niet tevreden over de Lely die we nu hebben.
Fendt926Driver
@arjanvw wat stoort jou aan de lely hark?
had er graag een gehad. maar een vicon was toen een betere deal.maar lely harken vindt ik niet verkeerd.....
Noorderling
@Fendt926Driver
Curvebaan is verstelbaar, maar het is erg moeilijk om er een vierkant zwad mee te maken. Terwijl er bij andere merken niets te verstellen is, maar gewoon goed staat.

Oudere machines zijn moeilijk in breedte te verstellen doordat draaipunten verzet moeten worden. Bouten van de ophanging van de rotor willen los lopen, waardoor al het gewicht op de bovenste plaat van de curvebaan komt te hangen en deze wil afbreken.
Fendt926Driver
@Noorderling mijn dealer verkoopt ( verkocht) lely en vicon. Vroeg hem met een lichte voorkeur van mij voor lely wat er beter was. Hij zei toen ook van een vicon nog nooit een curvebaan kapot gehad. Met andere woorden van lely wel....
arjanvw
@Fendt926Driver qua bouw een super degelijke hark, maar de tanden zijn te flexibel (slap) daardoor moet je hem erg diep afstellen wil je een zwaar/vochtig gewas goed mee harken. Sinds we die hark hebben is het ruw as aanzienlijk gestegen in de kuil en dat ondanks we op zware klei zitten..
+1
appievaltra
@arjanvw er lopen meer Claas harken in de buurt waar de boer goeie verhalen over hoorde en dus ook voor Claas gekozen heeft, is een liner 2700

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!