Foto van een Bosch compressor, hoort op een Deutz F6L712 voor in een Kramer U800.. Geplaatst door Kramer U800 op 18-05-2018 om 16:54:29, met 6 reacties.

Onbekend onbekend/overig

Foto van een Bosch compressor, hoort op een Deutz F6L712 voor in een Kramer U800.

Reacties

+1
Fendt926Driver
Gewoon rood gespoten of ook nog eerst nagekeken?
Kramer U800
@Fendt926Driver We hebben het luchtfilter schoongemaak en Multispray bij de luchtinlaat erin gespoten, kwam wel wat roest uit. En de olie afgetapt. Voor de rest was alles goed en was het geluid goed want hij hoort te klinken als een varkentje dat knort. 😛 We gaan hem in principe toch niet gebruiken.
+1
Minitauro
Waar dient de compressor voor?
+2
Fendt926Driver
@Minitauro luchtremmen
+1
Kramer U800
@Fendt926Driver De remmen van het voertuig zelf zijn hydraulisch geremd. De lucht is voor de luchtremmen van de aanhangwagen(s). Bijna goed 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend onbekend/overig en hebben de trefwoorden compressor , germany en bosch geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!