Foto van een Fendt 203 V als het mogelijk is haal ik direct de binnenste van de 3 buiten wiersen weg. Omdat het makkelijker is met opheffen en laten zakken van de hark op het kopeind.Valt bijjna niet

Fendt 203 V

Fendt926Driver
Foto van een Fendt 203 V als het mogelijk is haal ik direct de binnenste van de 3 buiten wiersen weg. Omdat het makkelijker is met opheffen en laten zakken van de hark op het kopeind.
Valt bijjna niet op dat er ook nog een trekker voor de hark zit.
Met 52pk met 12kmh harken. Het liep super

Reacties

Baltus_steyr
Viel je de opbrengst mee ondanks de droogte?
Fendt926Driver
@Baltus_steyr welke droogte?
Hebben hier nog wel een paar fikse buien gehad. En waar je anders niet kon rijden stond nu mooi gras.
Een perceel was wel minder met veel doorgeschoten gras. Rest was prima
Baltus_steyr
@Fendt926Driver zoveel hebben we hier laatste weken niet gehad. scheelt dat ik nog aardig wat grond wat lager gelegen heb . maar de hogere stukken hier krijgen wel wat last van droogte...
newholland6640
@Baltus_steyr hier viel het gemiddeld mee. Maar had veel meer kunnen zijn. Op lage plekken echt dik gras. De rest erg matig.
Fendt926Driver
@eicher4048driver zo ziet dat er uit een 203 voor de dubbele hark
+1
eicher4048driver
@Fendt926Driver Je ziet hem amper rijden 😄 wel super handig kort draaien op kopakkers

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 203 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!