Foto van een International 440 (balenpers). Foto is geplaatst door sybren op 08-06-2018 om 09:49:13, met 8 reacties.

International 440 (balenpers)

sybren
Foto van een International 440 (balenpers)

Reacties

+1
Glenn IH
Het mooiste dat er is rijden met een volledig combinatie van IH 👍
+2
sybren
Als ik hier mijn geld mee kon verdienen deed ik het vandaag nog, is puur genieten
Fendt926Driver
@sybren is dit een 440?
lijkt enorm op de B29 en 49 persen die wij vroeger hadden
sybren
Is idd een 440, het enigste verschil met de B47 is de knoperij. Deze pers kan behalve met sisal ook met plastic touw werken. Dit waren de alltwine balers.
+1
Fendt926Driver
@sybren ok weer wat bijgeleerd.
Vroeger als klein jochie uren achter op de pers gezeten. De afslag van de knopers was kapot. Dus op elke slag werdt geknoopt of je kreeg balen van 4m lang.
Dus een bezemsteel aan de pers geknoopt en als het eind van de baal daar was moest ik het ijzer achterop het perskanaal opbeuren en naar beneden doen.
Glenn IH
@sybren de pick-up is ook groter bij een 440 en de productiviteit licht ook hoger
Glenn IH
@sybren er zijn veel b47 waar later de knopers van een 440 werden opgezet omdat deze een heel deel beter is dan de originele van een b47

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 440 (balenpers) en hebben de trefwoorden hooi persen en hooi persen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!