Vandaag geprobeerd het eerste stuk met de maaibalk onder de heining te maaien. Ging best goed, enkel de balk nog iets beter afstellen. Het valt me ook alles mee wat je nog mee kunt pakken. Alleen soms

Hatz TL 17

hooidonk
Vandaag geprobeerd het eerste stuk met de maaibalk onder de heining te maaien. Ging best goed, enkel de balk nog iets beter afstellen. Het valt me ook alles mee wat je nog mee kunt pakken. Alleen soms is het in het hoge gras lastig in te schatten waar de balk precies op houdt. Misschien daar nog eens een flexibel sprietje op prutsen.

Reacties

wim-same
Een zwadbord aan het uiteinde van de balk maken
hooidonk
@wim-same
Hé Wim!

Nou, die had ik er juist af gelaten, want daar heb je met dit prutswerk best wel last van, vooral als er bomen staan of met om een paaltje draaien.
+1
wim-same
@hooidonk Dat is ook zo, dan maar iets korter gras maaien.
+1
wim-same
@hooidonk met heel dik gras kan je inderdaad de maaibalk niet zien. het gras blijft zelfs nog even overeind staan als de maaibalk er al onderdoor is.
+1
hooidonk
@wim-same
Nee, inderdaad precies zo!
En als je dan om een paal of een boom heen stuurt, moet je ongeveer gokken waar hij ophoudt.
wim-same
@hooidonk is wel een bewijs van een heel mooi gewas hoor.
hooidonk
@wim-same Dat is zeker waar!
steyrlanzboy
Mooi zeg
a3vandiejen
Prachtig.
Albert Peters
Heel leuk bezig

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hatz TL 17 en hebben de trefwoorden maaibalk en draad geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!