Foto in stijl van @Fendt926Driver.Hier zijn we bezig de grasmat te scalperen in stadion De Vijverberg van De Graafschap. ik was hier nog nooit geweest, wel wat anders als je de Arena gewend bent... Of

Fendt 309

radium45
Foto in stijl van @Fendt926Driver.
Hier zijn we bezig de grasmat te scalperen in stadion De Vijverberg van De Graafschap. ik was hier nog nooit geweest, wel wat anders als je de Arena gewend bent... Of typeaanduiding klopt weet ik niet. Is een Holland Farmer met 19000 uur op de klok en loopt nog als een zonnetje.

Reacties

fresheliciouss
Zelf aan de frees of met de dumper aan en af rijden?
radium45
@fresheliciouss Nee ik had de eer om te dumperen, dit was werk wat ik ook nog nooit gezien of gedaan had. Gaat wel donders mooi trouwens.
fresheliciouss
@radium45 ik vind het een beetje aanleunen tegen mais hakselen.. 😀
maar dan op een andere manier.. vroeger als kind veel meegereden bij de mais.. en blijf het een leuke trekkerbezigheid vinden..
newholland6640
En wat is dat dan voor werk?
GROENEDEERE
Voor welke firma rij je daar?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 309 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!