Na 45 jaar mag zo'n ouwe stoomboot als een Profi Trac 3000TVL nog eens laten zien waartoe hij instaat is. Jammer genoeg hier niet met de gebruikelijke Gassner Olumpf 10 schaar. Schlüter Feldvorführu

Schlüter Profi-Trac 3000 TVL

Schluterfan
Na 45 jaar mag zo'n ouwe stoomboot als een Profi Trac 3000TVL nog eens laten zien waartoe hij instaat is. Jammer genoeg hier niet met de gebruikelijke Gassner Olumpf 10 schaar.

Schlüter Feldvorführung Freising, 2017

Reacties

schluterman
Dat heeft hij op zijn sloffen
David Bakker
Licht het aan mij , of lijkt het maar zo dat de cabine uit de midden staat ?
schluterman
@David Bakker de foto niet recht ervoor genomen neem maar aan dat die cabine in het midden staat
David Bakker
@schluterman je zal wel gelijk hebben . het komt waarschijnlijk door de chrome uitlaat . waar het cabine grijs op spiegelt , zodat het lijkt of de cabine uit de midden staat .
Schluterfan
@David Bakker

De cabine staat in het midden, maar de bestuurdersplaats niet. De zetel staat normaal gezien iets uit het center 😉. Dat was om plaats te kunnen bieden aan de bediening van de hef en ventielen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Profi-Trac 3000 TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!