Foto van een Lindner Lintrac 90 met Seppi M klepelmaaier. Foto is geplaatst door SJB533 op 17-06-2018 om 10:16:44, met 8 reacties.

Lindner Lintrac 90

SJB533
Foto van een Lindner Lintrac 90 met Seppi M klepelmaaier

Reacties

+2
a3vandiejen
Toch ook weer een mooie trekker om te zien.
+1
SJB533
@a3vandiejen
Ben ik volkomen met je eens.
+1
1046
Zie je nie veul
SJB533
@1046
Nee, inderdaad niet
+1
erik9831
Is ook op die open dag bij Hissink ?

Verkoopt dit eigenlijk, zo een trekker in de Benelux ? Op veel beurzen dat ze te zien zijn, maar nooit eentje aan het werk gezien.
SJB533
@erik9831
Dit is inderdaad bij Hissink.

Er is ongetwijfeld markt voor een Lintrac, en deze iets meer, dan de andere, vanwege zijn gestuurde achteras. Ik denk alleen, dat je de Lintrac in de Nederlandse landbouw niet zult zien. Heeft geen extra voordelen tov een andere compacte trekker hier in het platte land, afgezien van het design. Daarnaast zijn ze wel weer prijzig. Weet eerlijk gezegd niet, hoe de landbouw in België en Luxemburg er uit ziet. De Geotrac zie je wel, zij het sporadisch...
+2
Schluterfan
@SJB533

De gestuurde achteras is een optie, waar toch ongeveer de helft van de kopers voor kiest. Las er eens een artikel over. Ondertussen is er ook de Lintrac 120.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lindner Lintrac 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!