Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies een constructie waardoor gemakkelijker het plastic op de kuil kan worden gemaakt. De rol kan zo vanaf de grond opgeschept worden

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies een constructie waardoor gemakkelijker het plastic op de kuil kan worden gemaakt. De rol kan zo vanaf de grond opgeschept worden

Reacties

hobbyboer
Leuk idee, maar of het nu ideaal is weet ik niet.
Wij hebben ook zoiets gehad aan de voorlader, maar later bestelde we gewoon kleinere rollen en dan precies de goede maat per sleufsilo.
Dan gewoon met de hand afrollen.
Gaat naar mijn idee sneller en makkelijker.
@hobbyboer hier wordt die veel gebruikt. Scheelt vooral doordat je de rol niet in de bak van de shovel ofzo hoeft te doen. Meestal staat de shovel met dit ding voor de kuil, pak je het uiteinde en loop je over de kuil naar de andere kant.
@Kleine loonwerker

Waarom rijd je niet over de kuil heen? Dat lijkt me juist het grootste voordeel, je rijd direct naar achter legt het plastic precies op lengte. Even een zandslurf erop oid, en weer terug rijden.. Je hoeft alleen nog maar uit te vouwen.
@case956powerrzzzzz omdat een minishovel niet heel stabiel is op de kuil
gkgerbengk
Rollen van 200 meter?
@gkgerbengk nee 50 meter
verwijderd
@marijn-van-harten idee is dus nagenoeg hetzelfde.
Aantal jaar terug net zoiets gemaakt. Alleen iets simpeler. Ik heb één lange koker met daaraan 2 korte kokers naar beneden gelast. Aan beide korte stukjes een paar plaatjes gelast in een vorm van een vanghaak. Vervolgens een lange buis gepakt en 2 grote ringen erom gelast. Dus als je een rol plastic wilt pakken doe je die buis door de rol plastic heen en kun je hem zo oppakken. Zolang die ringen van de buis precies tussen een vanghaak zit, weet je zeker dat het plastic nooit het frame kan raken.
Ik vergeet te zeggen dat ik het geheel gewoon oppak met de palletvork van de minishovel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!