Foto van een John Deere 9510R, opgeladen en op weg naar de volgende klant. Foto is geplaatst door catfan55 op 01-07-2018 om 03:57:33, met 9 reacties.

John Deere 9510R

catfan55
Foto van een John Deere 9510R, opgeladen en op weg naar de volgende klant

Reacties

David Bakker
Kijk zo moet dat , een paar rode vlaggetjes er op en gaan .
pascal1985
Het lijkt wel een Veldhuizen BEcombi 😂
catfan55
@pascal1985 @David Bakker Het lijkt inderdaad wat anders dan in NL, maar vergis je niet. De Mack die er voor staat is een "heavy hauler spec" truck, en de trailer is dat ook. mag 29.5T laden op deze combinatie, de trekker weegt 27.5 dus zitten ruim onder de max.

Onder 5 meter breed is er geen begeleidingsvoertuig nodig (deze trekker is 4.96 breed) Idd de oranje vlaggetjes zijn nodig op de breedte punten. Breedte verlicht zoveel voor als achter de lading. "D sign" voor en achterop de truck eveneens als zwaailampen, en je moet achter je kunnen kijken, dit mag zowel met brede spiegels, of in dit geval met draadloze camera boven op de schuif. De wegen zijn hier ook wat breder als in NL, en lang zo druk niet. Komt allemaal goed 😃
David Bakker
@catfan55 ik weet het . ik ben ook in canada geweest .
hermanjohndeere
Toch stond zo’n gele pete ervoor toch heeel veel stoerder 😎
catfan55
@hermanjohndeere blij dat dat onding weg is 😛
hermanjohndeere
@catfan55 onding ofniet. Stoerder zijn ze er niet.
+1
catfan55
@hermanjohndeere dat klopt. maar auto's die meer onderhoud nodig hebben zijn der ook niet 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 9510R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!