Foto van een Renault 751-4 het ouwe beestje mocht ook weer doen wat hij graag doet mooi waaltjes laden 25 bunder natuurland gehooid.

Renault 751-4

GROENEDEERE
Foto van een Renault 751-4 het ouwe beestje mocht ook weer doen wat hij graag doet mooi waaltjes laden 25 bunder natuurland gehooid.

Reacties

Stier69
Hele mooie combinatie!
GROENEDEERE
@Stier69
Is er ook niet eentje die zomaar weg gaat.
Geniet gewoon een oude dag.
Zomers af en toe hooi laden en winters de snipperstal lostrekken
+1
wim-same
@GROENEDEERE Prachtig werk, en zeker zonder cabine met dit mooie weer. Dit is toch puur genieten op zo'n mooie oude trekker die het nog steeds goed doet. Deze Renaults hadden super versnellingsbakken en een sterke hef
Fendt926Driver
Als je weet wat je doet pracht trekker voor dit werk.
Ik heb op tv een keer gezien met een open trekker met 2 balen op de lader dat de bovenste begon te rollen over de lader richting de trekker.
De chauffeur is toen snel voorover op het stuur gaan hangen en de baal heeft het stuur in zijn borstkast gedrukt.
De brandweer heeft het stuur van de trekker geknipt en in het zieken huis pas verwijderd omdat men bang was bloedingen te krijgen als ze ter plekke het stuur zouden verwijderen.
Dus het blijft altijd op passen zo
GROENEDEERE
@Fendt926Driver
Heb je gelijk in.
We rijden met deze nooit met twee balen op elkaar tijdens het laden.
Soms doen we het wel eens maar dan hebben we er boven het frame opzetstukken waardoor de bovenste niet achterover kan.
Deze zitten ook gewoon altijd op de prikker in een opbergplek hebben we zo gemaakt zodat we op deze manier balen door een lage opening van een kalverstal kunnen doen.
john deere 7810
@GROENEDEERE

mooi werk met zo'n trekker 😉 heb zelf ook een cabrio, maar das wel genieten
a3vandiejen
Prachtig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 751-4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!