Kubota m7131. Foto is geplaatst door weusjr op 06-07-2018 om 13:29:31, met 23 reacties.

Kubota M7.151

152 foto's van @weusjr

weusjr
Kubota m7131

Reacties

arjanvw
Demo?
+1
weusjr
@arjanvw Nee, vandaag wezen kijken bij een boer uit de buurt die al bijna een jaar geleden een kubota heeft gekocht bij slootsmid.
arjanvw
@weusjr Hebben jullie daar interesse in? En is die boer nog steeds tevreden?
+1
weusjr
@arjanvw Nouja intresse intresse... vertegenwoordiger kump nog wel keer weer langs voor de kubota m7, maar we zoeken wel een keer wat ja. Ja boer had dr een bult schik van, hele handige en fijne trekker vond hij. En dat stukje wat ik en kameraad van me mee hebben gereden beviel ons heel goed!
Fendt926Driver
@weusjr en rij dan ook eens op een vergelijkbare fendt....
Nu vergelijk je nieuwe kubota met jullie oude 310 of iets in die buurt.
+1
new holland koen
@Fendt926Driver niet alleen fendt rijdt fijn. Het is net war je eisen liggen. Ik ben al zeer tevreden met een new holland range command.
Fendt926Driver
@new holland koen ik bedoel ook te zeggen dat je je eigen trekker van 15 jaar oud vergelijkt met een nieuwe van een ander merk dat het andere merk dan wel eens beter uit de bus zou kunnen komen.
walker1
@Fendt926Driver Maar ook de prijs vergelijken dan. Dit is een Kubota 7131, zit volgens mij ronde de 130 pk. Wat is een vergelijkbare Fendt? een 313? Ik denk dat er gauw zo'n 25.000 euro verschil zit?
new holland koen
@walker1 minimaal 25.000 denk ik ook wel. En wat krijg je er meer voor behalve dat je kan zeggen dat je een fendt hebt ?
arjanvw
@new holland koen je mist de Duitse makelaardij... en zit hier vario in om eerlijk te vergelijken?
walker1
@arjanvw Japans spul is zeker zo degelijk als Duits spul. Vario is een optie volgens de site.

kubota-landbouw.nl/product/kubota-m7002/
valmet6400power
@walker1
Ik denk meer 😂
+1
walker1
@valmet6400power Puur afgaand op de configurators op de Kubota en Fendt site kom ik op 23.000 euro verschil. Ik ben dan uitgegaan van de 7.131 met vario en een 512. Ongetwijfeld zal de Fendt zo nog wel wat completer zijn als de Kubota en uiteraard zijn het bruto prijzen van een configurator en ben je nog niet bij een dealer aan het onderhandelen.
SJB533
@walker1
En de basisuitvoering dan?
arjanvw
@walker1 als je hem vergelijkt met een 313 dan heeft de Kubota een voordeel van de bandenmaat. Heb ze zien staan met 42" eronder. Bij de Fendt 313 kan er niet hoger onder dan 600-65 R38... of de kwaliteit vergelijkbaar is weet ik niet. Wij hebben 1 machientje met een Kubota motor erin maar dat is geen succes.... (zal vast een pech exemplaar zijn...)
walker1
@arjanvw Dat moet dan inderdaad een pech geval zijn. Ik heb met veel verschillende machines gewerkt van Kubota, of met Kubota motor. Nooit geen gekke problemen gehad.
verder begint die serie met 130 pk, terwijl de 300 serie daar ophoud. Dan zouden we de Kubota moeten gaan vergelijken met een 513?
arjanvw
@walker1 gaat bij ons om een twee cilinder in een Tuchel Trac, binnen 600 uur 2x de koppakking eruit.. vergelijking met 500 zou misschien idd reëler zijn. Dan scheelt het wel meer dan 40.000 denk ik...
+1
walker1
@arjanvw Ja, 2 x schade in 600 uur is wel balen. heb zelf jaren bij een gww en groenvoorzienings bedrijf gewerkt. 3 Shibaura trekkers met Kubota motor, aantal grasmaaiers met Kubota motor, minigraver en miniloader met Kubota motor. Nergens geen gekke problemen mee gehad, als het al kapot ging dan was het na heel uren. Dus ben toen wel overtuigd geraakt dat de Jappen goede spullen maken 😄 Als ik het dan toch over Japan heb: Ook bij een bedrijf gewerkt waar 7 x Toyota Land Cruiser liep en 1 Land Rover Discovery (want de directeur vond dat een veel chiquere uitstraling hebben) Nou, die Land Rover stond net ze vaak in de garage als die 7 Toyota's bij elkaar.
walker1
@arjanvw Voor de vergelijking met een 500 serie kwam ik op 23.000 uit, zie een van mijn eerdere berichten.
weusjr
@Fendt926Driver Nee maar met bijvoorbeeld onze 310 uit 1999 kun je hem ook niet vergelijken.... Maar net wat je zegt rijd maar eens op een vergelijkbare fendt ja daar zit wat in die zullen vast ook niet verkeerd zijn maar wel weer veel duurder. Maar de kubota was wel een fijne trekker zullen er zeker wel meer van zijn. Massey Ferguson z'n dyna4 transmissie is ook in prin ciepe hetzelfde als de kubota transmissie uit m7001 serie.
+1
a3vandiejen
Mooie trekker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota M7.151 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!