Toen was die grijs... even het zand wegvegen zodat we niet meer zandhappen bij het passeren van (vracht)auto's en trekkers.

Claas Arion 540

Toen was die grijs... even het zand wegvegen zodat we niet meer zandhappen bij het passeren van (vracht)auto's en trekkers.

Reacties

rickboer blija
Zo zag onze heftruck er een paar uur geleden ook uit
arjanvw
@rickboer blija dan heb jij je longen ook aardig vol stof zitten inmiddels..😋
+1
rickboer blija
@arjanvw ben speciaal weg geweest voor stofkapjes, want we hebben in de zomer 1 van de 2 deuren eruit en hebben we dus een open cabine
johndeere6230
Druk aan het bouwen zo te zien, wat zijn jullie aan het bouwen als ik vragen mag?
arjanvw
Idd goed gezien. De oude schuur is gesloopt waar asbest op zat. ( nog te zien op een van mijn eerste foto's) Daar hadden we gedeeltelijk jongvee in en gedeeltelijk graan opslag voor wat we aan de koeien voeren. De graansilo op de achtergrond is nieuw en links komt een nieuwe schuur voor het jongvee.
johndeere6230
@arjanvw

Aahh kijk, strak voor elkaar dan! Voor hoeveel stuks jongvee bouw je?
arjanvw
@johndeere6230 Incl eenlingboxen voor 80 stuks, we kunnen de groepshokken dan ook met de trekker uitmesten en het graan kunnen we makkelijk in de stortput kiepen zodat het niet meer (grotendeels) met de transport hoeft. Ook kan met graan afleveren de vrachtauto onder de pijp staan en hoef ik hem niet meer te laden met de trekker. Door de verbouwing krijgen we er ook 1000m3 mestopslag bij, wat zeer welkom was!
+1
johndeere6230
@arjanvw

Sow! Deftig voor elkaar dan! Veel succes met de bouw en een fotootje als die af is 😜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 540 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!