Foto van een Ford TW 35. Geplaatst door volvoBM 430 op 07-07-2018 om 21:45:59, met 14 reacties.

Ford TW 35

Foto van een Ford TW 35

Reacties

+2
Siete
Knappe Combi 👌
+2
schluterman
Mooie degelijke persen
+2
jeet
Bare combinatie 💪
+6
wim-same
Rollen draad met een kraan of shovel erop leggen. Oude tijden herleven. Maar deze Vicon HP 1600 maakten overal een baal van.
Piet1960
@wim-same Oud-ijzerboer kreeg zo ook meer omzet.
wim-same
@Piet1960 Dit draad was zo taai dat de oud ijzerboeren er maar een hekel aan hadden. Het liep klem in de schrootscharen.
+1
olro 61
Mooie foto!
+1
Prachtig
a3vandiejen
Heel mooi zo.
RobVolvo
Kunnen balen uit zo'n pers wel in de folie gewikkeld worden? Waar de draad aan elkaar gebonden wordt komt toch zo'n staartje draad rechtop te staan? tenminste dat heb ik mij laten vertellen.. 😉
+2
wim-same
@RobVolvo Dat kan wel, dan moet je de twisters afstellen dan het staartje aan de binnenkant komt. Maar deze persen stammen nog uit een tijd dat er nog bijna geen wikkelaars waren. De balen werden dan ongewikkeld opgestapeld, en strak tegen elkaar gelegd, en vervolgens gewoon met kuilfolie afgedekt.
+2
Siete
@RobVolvo Ik heb ze wel gewikkeld. Toen met een Kverneland wikkelaar, en dat ging opzich prima. De opstekende draadeinden bogen wel om wanneer ze eenmaal rond waren geweest. Deze pakken moest je alleen dwars op de rijrichting oppakken, dat was wel vervelend. Ze waren breder dan dat ze lang waren...
wim-same
Klopt, je moet de pakken dwars pakken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford TW 35 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!