Strakke kuil en voersnelheid houden broei buiten de deur! Terex TL80 met Trioliet TU195. Foto is geplaatst door ZetorTwente op 13-07-2018 om 23:31:46, met 12 reacties.

Terex TL 80

ZetorTwente
Strakke kuil en voersnelheid houden broei buiten de deur! Terex TL80 met Trioliet TU195

Reacties

CaseCS130
Tevreden met de tl80? Is hij zwaar genoeg, of had je achteraf liever een tl100 of 120 gehad?
ZetorTwente
@CaseCS130 Neenee zeker niet, TL80 is perfect van formaat. Heeft inmiddels al weer 7125uur op de klok. Gebruiken hem overal voor en hij kan ook alles. Alleen bij dingen als sleufsilomuren verzetten heb je de volledige lengte van de shovel wel zo'n beetje nodig maar hoevaak doe je dat nu?
CaseCS130
@ZetorTwente Valt me mee, ik dacht dat een tl100 al aan de krappe kant was om een voermengwagen vol te gooien. Jullie snijden de blokken eerst en gooien die later met de bak in de mengwagen?
ZetorTwente
@CaseCS130 ja eerst snijden en dan in de wagen gooien met een bak, maar gaat prima geen centje pijn hoef je zeker niet groter voor te hebben.
casejxu
Super shovels! Al problemen mee gehad?
+1
ZetorTwente
@casejxu In het begin van alles mee gehad maar dat kwam door iets te grondig schoonmaken met de hogedrukspuit (in de cabine). Daarnaast vaak de filters verstopt zitten maar er zit nu een cycloonfilter bij op en sindsdien geen problemen. Ook 2000u zonder beurt bleek geen probleem.
Oja en is keer andere dynamo op gekomen.
casejxu
@ZetorTwente super shovels dus... Wil graag ook zoiets als de ahlmann weg gaat
ZetorTwente
@casejxu Is wel heel andere shovel dan een ahlmann, al zijn deze Terex'en ook wel met draaibare giek te krijgen.
casejxu
@ZetorTwente klopt. Miss een slag zwaarder ivm inkuilen. Wil wel eens proberen hoe dat zou gaan
dx11
Kuilsnijder niet te groot voor het mooi? Hier een 170, maar in de stal ben je dan al vrij hoog
ZetorTwente
@dx11 Wij komen niet in de stal met de snijder, snijden de pakken uit en zetten ze voor de kuil, zoals je links ziet. Scheppen ze daarna op met een gewone bak om ze in de voerwagen te gooien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Terex TL 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!