Foto van een Fiat F100.  Begint haast nog flink uren te maken met beregenen/ pomp verzetten. De wagen is overigens te koop.

Fiat F100

203 foto's van @ares697

ares697
Foto van een Fiat F100. Begint haast nog flink uren te maken met beregenen/ pomp verzetten.
De wagen is overigens te koop.

Reacties

+1
CoenNijenhuis
@ares697 Beregen ze maar flink.., ze smaken goed! 😬 het graan al gedorst?
ares697
@CoenNijenhuis Dankje, leuk om te horen! Nee misschien beginnen we eind van de week, onze collega aan de zutphenseweg is vandaag al wel begonnen.
CoenNijenhuis
@ares697 Ah dan kwam ik die tegen met een Claas en VGM in Lochem denk ik..
ares697
@CoenNijenhuis Ja klopt, dat is hem
+3
stijn-de-bock
Mooie winner. De laatste échte fiats.
+3
guus hiddink
Heerlijke trekkers!!
Deze staat ook erg mooi op de banden😍
ares697
@guus hiddink Zeker, het is dat het in verhouding zo lawaaiig is, anders zouden ze wat mij betreft echt niet onderdoen aan simpel uitgeruste moderne trekkers.
guus hiddink
@ares697 klopt dat zijn ze bij mijn werkgever hebben ze er een hele rits van gehad van dit type maar helaas was er nog maar 1 over toen ik er ging werken maar ik pakte hem graag mee .Vooruit achteruit moet je met beleid schakelen anders ligt het synchromesch er zo uit.
Inderdaad met warme dagen is hij zeker laawaaig omdat je het een en ander open moet zetten voor verkoeling .Ik weet niet of deze trekkers airco hadden anders was dat een hele verbetering geweest.
ares697
@guus hiddink Sommige hadden airco naar mijn weten. Deze niet, maar met de meeste klusjes is het dakraam en achterraam open prima.
guus hiddink
@ares697 ow oke,hij stond veel tussen de maaiers en daar moest hij flink aan trekken en werdt het flink warm in de cabine
Sinnema
Wij hebben er ook één, ben dik tevreden over dat ding.
Fendt926Driver
Waar moet ik aan denken bij deze wagen?
Geremd? Lucht olie?
Breedte?
Lengte?
Hoogte van de grond?
Dubbellucht/ supersingels?
ares697

(klik om te vergroten)

Hier de advertentie van enige tijd geleden. Inderdaad dubbellucht, met oplooprem. Wel hebben we deze week een wat mindere plek in het frame gevonden.
Fendt926Driver
Ok. Facebook heb ik niet. De 2.18 is mij te smal. Zoek iets rond de 2.5m breed.....
ares697
@Fendt926Driver Oke, dat is ook de reden dat wij wat anders hebben gezocht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat F100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!