Foto van een zitmaaiers Viking, op de oprijplaten voor het demonteren van de messen zodat we deze kunnen slijpen, om zo de 2de helft van het seizoen mooi door te komen.Onder het motto, moet er nog zan

zitmaaiers Onbekend

erik9831
Foto van een zitmaaiers Viking, op de oprijplaten voor het demonteren van de messen zodat we deze kunnen slijpen, om zo de 2de helft van het seizoen mooi door te komen.

Onder het motto, moet er nog zand zijn. .

Reacties

GROENEDEERE
Dat is jouw werk erik?
Hovenier of landgoed onderhoud?
+1
erik9831
Beiden 😂

Ik ben hovenier, maar heb achter ons huis nog een 2 hectare. Tot vorig jaar waren deze verhuurd aan mijn ma haar neef. Maar die is nu op pensioen gegaan. Nu is het plan om een 0.7 are weide te maken voor schapen, wat momenteel ingezaaid is. Alleen moet er nu nog een omheining rond en een schuilplaats. het overige moet grasland worden voor in de winter deze schapen te voederen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van zitmaaiers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!